PR CUAET
-
Дякую.
-
Тому що там треба написати що ти забув в Молдові і чого подаєш звітам
-
Про причину поїздки в Молдову маю наувазі саму туризм, документи
-
Збір $ хворим раком діткам velykisercia.com/donate/
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - velykisercia@gmail.com
-
27 січня ще в п’ятницю розпочали. Сьогодні мабуть з тих що не встигли додати минулого тижня 😄
-
Аналогічна ситуація, я взагалі думала що я одна із таким у чаті
-
Хто куди і на які гроші що де)
-
Дякую
-
Нет
-
Якщо чисто туризм та. Тоді не пишеться але якщо до сім'ї пишеться invitation letter типу
-
Зараз всім дають лише до кінця закінчення військового стану.
-
Я там пару причин вписав, туриз, відвідини сім'ї
-
Подскажите пожалуйста у ребенка есть ворк пермит и визитор, все они до февраля 2026 . Паспорт тоже до той же даты . В июле будем делать новый паспорт . Смогу ли я продлить ребенку ворк и визитор потом на основании моего ворк пермита ? Или только визитор смогу продлить ? Спасибо
-
WES (World Education Services) — це одна з найпопулярніших організацій для оцінки іноземних дипломів у Канаді та США. Вона видає ECA (Educational Credential Assessment) — оцінку освітніх документів, яка необхідна для імміграційних програм, зокрема Express Entry.
-
Тот что дали в клинике. Там фото и штрихкод
-
Лише 5 людей задонатили із 41 000 учасників чату! Народ! Долучайтеся до збору будь-ласка! По 10-20 доларів думаю кожен може. Якщо немає можливості перерахувати напряму фонду, то відправляйте мені і я зразу же перекину фонду.
-
там открывается поле для комментария, когда выбираете цель поездки. естесно, если туризм, то писать к кому не уместно, а пишется обычно, что именно посещать, как турист собираетесь.
-
Підкажіть будь ласка чи треба заново проходити медогляд якщо подаємось на продовження work permit? (для тих хто приїхав по CUAET до 31 березня 2024) Ми медогляд проходили, але десь два роки тому.
12 Jan 2024, 17:45
431037/467030
4 minutes ago