PR CUAET
-
Немає за що)
-
Можете зараз подати через WEBформу, за вашим UCI, якщо ще номера немає. Заодно і пояснення напишіть і можете з роботи ще листа взяти і прикріпити, що він там працює... по цій програмі вимог працювати немає, але є вимога надавати достовірну інформацію.
-
Дуже вам дякую 🌹
-
В бібліотеці все закрито вже як 2 міс. Може це тільки у нас
-
Або у Бібліотеці, як порекомендували вище.
-
Якщо заяву подає батько, то це необхідно, а якщо подає мати, то ні.
-
Дякую , буду шукати комп.
-
В бібліотеці на комп'ютері зробіть.
-
Дякую
-
Це вам не допоможе. На планшеті вона не відкриється, тільки на компі.
-
Ну, тоді тільки шукати когось з компом. На жаль тільки так. Ще можете спробувати звернутись у якісь організіції що допомагають іммігрантам. Наприклад YMCA
-
Дякую за відповідь!
-
Проблем через поїздку в Україну не буде, якщо у вас в паспорті є діюча віза і візьміть з собою ваш теперішній ворк перміт. Але податися на продовження можна лише з Канади.
-
Збір $ хворим раком діткам velykisercia.com/donate/
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - velykisercia@gmail.com
-
В мене також на руках нічого не було. В березні 2022 ще бумажок не давали. Я написала на три різні заявки пояснювального листа, що проходили мед екзамен тоді-то і там-то. Прошу його зарахувати згідно полісі. Всі три заявки були стверджені.
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
А де вони брали старий медогляд? Його ж на руки не давали, а казали все буде у лікаря і якщо будуть проблеми вам подзвонять.
-
Скажіть будь ласка, хто нещодавно підтверджував слот для виготовлення паспорта, запит на підтвердження слоту, той що за 30 днів/ за 7 днів приходить на пошту( мейл) чи на сайт gov. ua?
12 Jan 2024, 17:45
431225/474652
6 days ago