PR CUAET
-
Я в шоці. Мені 2 людей сказали, що ні
-
Вітаю всіх. Сьогодні отримали АОР (подавались 2 вересня). Також зразу прийшло два запити на біометрію: мені та дружині. Дітям (14 та 12 років) запити на біометрію не прийшли. Так і має бути? Підкажіть, будь ласка, діти взагалі повинні здавати біометрію? І що робити, якщо діти повинні здавати біометрію? Дуже дякую за відповіді!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на продовження канадської візи потрібно подаватися за скільки часу до закінчення діючої?
-
Я можу перевестися, я працюю на компанію, яка всюди майже є
-
Я подалася на пр, але він буде мінімум через рік. Не буде проблем якщо віза закінчиться раніше?
-
Напишіть мені у приватні, я вам надішлю посилання, де можна про це почитати. Маю схоже питання.
-
На пару постів вишє є відповідь на ваше питання
-
Всім привіт! О котрій годині краще шукати слоти? В Оттаві, в Торонто та в Єдмонтоні? Не знайшла цієї інформації. Дякую
-
Дякую!! Пошукаю
-
Добрый день, дайте рекомендации по поводу продолжения ворк пермит, пожалуйста: 1). Если сейчас действует активная заявка на pr, нужно ли это указывать в анкете 2). Если пройдет был мед экзамен примерно 2 года назад, снять ограничения не планирую. Хочу просто продлить, работаю как эстетист (пилинги, массажи лица, уходы и т.д). Считается ли это профессией где есть контакт с людьми( как мед сестры) и нужен быть пройдет мед экзамен перед продлением? 3). Если не нужно продлевать, нужно отвечать НЕТ или ДА на вопрос про мед экзамен, а так же в связи с разными ошибками офицеров, указываете ли вы, что мед экзамен был пройдет тогда и тогда, в связи с policy до 2029 прошу засчитать но если вы считаете нужным чтобы я прошла доп мед экзамен, пожалуйста отправьте запрос. Заранее всем спасибо за ответ!