PR CUAET
-
-
В supporting docs оно required для non-EE
-
А де вимагають свідотство про народження? Non EE? Бо в мене для PNP EE не питали свідотство про народження
-
Нет) только я
-
Дякую! А то я вже подумала, що щось пропустила
-
прийшло вам запрошення?
-
Друзі, нагадайте, будь ласка, скільки часу треба на те, щоб консульство в Едмонтоні внесло паспорт в систему після доставки dhl? Намагаюсь спланувати візит, бо на роботі треба нотіс на вихідний за 2 тижня давати 😅
-
Не нашла ответа на свой вопрос перечитала очень много разных сообщений. Задам тут ещё раз каким образом вы подаете на продление Ворк пермита онлайн если он у вас закончился фактически. У нас не принимает форму 57 10 и пишет что сроки не совпадают. Есть ли у кого-либо опыт такого рода?
-
У меня сегодня ночью так было, на утро присвоили номер . Просто подождите
-
Місяць 😱🤯
-
Якщо Калгарі / Едмонтон , то 0
-
Чи придовжувати work permit якщо ще 2 роки дійсний ?
-
Привіт, продовжуємо дитині VR, та ніяк не можу підписати форму IMM5707, не має можливості вписати нічого в цю графу. Можливо, хтось мав досвід, як це побороти?
-
Коли заповняла заявку для чоловіка, то у формі 5710 вказала інформацію про термін служби, звання, посаду, у яких військах служив. WP отримали, дозапитів на Military record не було, військовий квиток не питали. Але раніше, коли робили заявку на візу у 2022, то Military record просили завантажити. Тому не знаю, чи у них була вже ця інформація чи просто вистачило інфо з форми 5710.