Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Розшукується Tatiana Muchina 1983 р.н? Прийшов її ворк перміт іншій учасниці. Я так розумію,  помилка у адресі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Ukrainian family reunification PR pathway Автор : С
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Розшукується Tatiana Muchina 1983 р.н? Прийшов її ворк перміт іншій учасниці. Я так розумію, помилка у адресі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    ✔️ Submission ✔️ AOR + invitation for biometrics ✔️ Biometrics submission ✔️ Eligibility passed (check for eligibility for this program) ✔️ Military + Finance Request ✔️ Medical (can count previous) ✔️ Background check (security and criminality) ✔️ Final decision (must be viewed in your personal GC key account) ✔️ Portal 1 ✔️ Portal 2 ✔️ eCoPR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana Mukhametdinova
    wrote on last edited by
    Ура 🎊 у меня новости с Квебека! Мне пришла анкета на сертификат!Подача 3 ноября, биометрия в июне, элижибилити в июле. Проблема была в том, что ircc послали мой файл в мифи 1 августа (узнала из ноутсов) и я до декабря ждала от них новостей. А потом выяснилось, что мифи не получили мой файл. Сначала, я по ошибке оратилась к Jean-François Roberge 20.01, потом мне подсказали, что нужно обращаться к местному депутату, и там мне подтвердили, что ircc послали мой файл. А звонки в мифи ничего не давали, ответ всегда один: мы ничего не получали. Один оператор, пообещал поговорить с начальником, и попросил позвонить через неделю, через неделю мне ответили, что никаких заметок в моем файле они не видят, пишите письмо. А сегодня пришел ответ от того первого депутата, что мы не можем вам предоставить информацию такого типа на имэйл, звоните нам в МИФИ. А еще через 2 часа пришла анкета!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5386812537T Offline
    t5386812537T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Що навіть подовжити проблема..
    1 Reply Last reply
    0
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    Кто подавался с Маргаритой. Видела у неё новый апрув 1 год и месяц
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Что нагнетают?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Розшукується Tatiana Muchina 1983 р.н? Ottawa Прийшов її ворк перміт іншій учасниці. Я так розумію,  помилка у адресі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5579074523T Offline
    t5579074523T Offline
    Lery
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Намагалась знайти в чаті, але не дуже вдалось🥲 Якщо я подаю на папері аплікацію на WP+TRP, я маю сплатити $255 за OPW, але які саме fee за TRP, якщо він не expired, а я навпаки сподіваюсь, що його відмінять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Розшукується Tatiana Muchina 1983 р.н? Ottawa Прийшов її ворк перміт іншій учасниці. Я так розумію,  помилка у адресі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Розшукується Tatiana Muchina 1983 р.н? Прийшов її ворк перміт іншій учасниці. Я так розумію,  помилка у адресі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості,  розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть де в Калгарі можно зробити флюорографію для IRCC?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Не зовсім в тему топіку, але Якщо ваш паспорт застряг в ДП документі в Європі, є спосіб, як його звідти дістати: Через деякий час після того, як ви не забираєте паспорт, паспорт відправляється назад в Україну; Звʼязуємося з ДП документом де оформляли паспорт; Взнаємо чи паспорт відправили назад; Взнаємо куди конкретно (поки що не знаю чи всі паспорти чи ні відправляють в якесь закарпатське відділення); Берем в консульстві дві заяви, на витребування паспорта, адресоване консульству; заява в те відділення в Україні, куди паспорт прийшов (поки що не знаю чи можна попросити бланки заяв через email консульства, дуже сумніваюсь); Обидві заяви заповнюємо, відправляємо на адресу консульства (або, можливо, можна віддати особисто, не знаю); Отримуємо емейл, що паспорт відправлений, можна оформити DHL; Паспорт у вас Спрацювало з застрягшим паспортом в ДП Документ у Варшаві та консульством в Едмонтоні. Інфа від моїх друзів
    1 Reply Last reply
    0
  • t295016920T Offline
    t295016920T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Щодо роботодавців знайшла таку інфу на сайті одного з комʼюніті www.northernrockies.ca/One-Pager.pdf
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🄸🄽🄽🄰 𒀭
    wrote on last edited by
    Вітаю! Чи брав хтось довідку про несудимість з Узбекистану для IRCC, знаходячись в Україні?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags