PR CUAET
-
Подача ввечері 01.02.2023( в ircc 02.02.2023) Сьогодні AOR та запит на біометрію!!!)))
-
Багато тут відгуків тут про HZad, додам і свій - я купувала його курс на 15годин - і мені особисто він не був корисним. На мою думку у нього багато води і мало структури, в відео він просто пише якісь слова в ворді, ресурси до курсу - док файл з сотні чи пари сотень слів... Подача від MadEnglish TV мені подобається набагато більше - стисло по суті. Просто майте на увазі, не спішіть викидати гроші, є багато безкоштовних ресурсів. Перед покупкою платних курсів того чи іншого блога - подивіться їхні безкоштовні матерали - чи підходить вам їхня подача, наскільки вам вони корисні.
-
У вас є посилання на цю інформацію?
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Я подавалась с Маргаритой
-
Ось сайти комʼюніті, які я знайшла на сьогодні. Ще нема жодної інформації, але це допоможе моніторити. Багато де ще RNIP, треба чекати апдейт claresholm-rcip.ca/ - Claresholm, AB wk-rnip.ca/ - West Kootenay, BC www.northernrockies.ca/en/news/IRCC_Announces_Participating_Communities_for_the_RCIP_Program.aspx - Peace Liard, BC welcometossm.com/rcip/ - Sault Ste Marie, ON rcipnorthokanaganshuswap.com/ - North Okanagan Shushwap, BC pictoucountypartnership.com/rcip/ - Pictou County, NS investsudbury.ca/why-sudbury/newcomers/rcipfcip/ - Sudbury, ON timminsedc.com/immigration/ - Timmins, ON www.seedrpga.com/immigration-pilot - Altona/Rhineland, MB economicdevelopmentbrandon.com/rcip/rcip-faq - Brandon, MB www.moosejawrnip.ca/ - Moose Jaw, SK northbayimmigration.ca/ - North Bay, ON
-
І кому треба тести CELPIP - у них стартонула знижка 50% на навч.матеріали (ці знижки у них кожного місяця в 20х числах, тож поспіху бігти за знижкою немає, майте на увазі, що доступ до куплених матеріалів обмежений час)
-
Ангелина [7491437546] був 🔇 обеззвучений. До: 21/02/2025 19:03