PR CUAET
-
@kateeeworkint7 [7387646646] попереджений (1 з 3). Причина: неузгодженно
-
/warn неузгодженно
-
Так, там не вказано що це стосується програми PEQ, єдині зміни за цією програмою поки що, це те що випускники не можуть подаватися по цій програмі. Все інше, це стосується іншої програми. Тому для PEQ не потрібна евалюація.
-
Доброго ранку. Консульство пише, що для продовження паспорту дитини треба подати копії паспортів одного з батьків та самої дитини Питання - копіювати першу сторінку чи весь паспорт? Дякую.
-
спитати про нок на роботі. це перше що я зробив)
-
Ноу(. Подача 21.01.24, Квебек- тишина
-
Привіт. В кого були проблеми з завантаженням файда аплікаціі при подачі на продовження WP? Як ви вирішили? 🙏
-
біля двох тижнів. забирати можна коли буде напис - прибув
-
Да нічого, ми почекаємо.
-
извините, я просто уже начала изучать по гуглу, если сейчас разбирают все таки 2023 год, то сколько мне ждать АОР мамы на май 2024 😂😂😂😂
-
так, моя помилка. Я думаю всі зрозуміли
-
програма відкрилась у жовтні 2023
-
01.02.2023?
-
Я ж в кажу)) у hzad рівень - advanced) а у MadEnglish TV - intermediate - вони вчать щоб здати тест, а hzad щоб здати його на 9-12)
-
В якому сенсі? Подача була в 2023
-
может 2024?
-
Добрый день, у вас решилось с этим? У меня тоже не получается создать новый аккаунт, выдает ошибку…
-
Почніть з того який нахил роботи: це адміністративна, технічна, кухня, будівництво… бо з вище написаного ви навряд отримаєте гарну відповідь. Ну і якщо не вийде самостійно знайти, і міграційні консультанти/адвокати можуть допомогти
-
Переехали с Онтарио в Альберту и не получается их уведомить о смене адреса..
-
Кто-нибудь сталкивался с проблемой изменения адреса по этой программе? После заполнения Application number, фамилии, даты рождения и страны, пишет, что не смогли идентифицировать вас. Пробовал также вводить UCI. Тот же результат.
12 Jan 2024, 17:45
432026/474652
7 days ago