PR CUAET
-
Доброго дня. Можливо хто щось чув з такого приводу як наприклад якщо звільнена людина бере допомогу по безробіттю,,ЕІ,, чи може це вплинути негативно на рішення по AOS? Дякую.
-
Всім привіт. Без паніки, але СІНП призупинив прийом заявок на JAL
-
За нормальную процедурою саме так це і працює. При повторному поверненні по візі зазвичай дитина буде шість місяців статусу. І відповідно щоб дитина хоче залишатися довше ніж 6 місяців його потрібно буде продовжувати. Результатом такого продовження зазвичай який стає так званий Visitor record
-
Оскільки в першому візітор рекорд написано що діє до 27 року наприклад то нічого не наводить на думку подаватись заново на візітор рекорд після відпустки скажімо .. 🤦♀️🤪 Стаді перміт не дають дітям 5 років наприклад. Дякую за уточнення. Бо саме думаю чи нічого я не наплутала і чи треба знову подаватись на візітор …
-
З тим самим НОКом. Питання тільки стосується впливу ЕІ на рішення в подальшому.
-
дякую за пораду. MadEnglish TV дійсно крутяк
-
Якщо в мене запросили форму 0149 про державну службу, чи мала я вписувати там чоловіка, який був працівником поліції, я читаю що Police would be public service not government, але хочу переуточнити
-
Что то не получается у меня , в Гугл хром сам pdf не открывается , хотя в настройках стоит открывать . А в Firefox не могу активировать шрифт . У меня еще Chromebook Asus с операционной системой google chrome .
-
9 месяцев