PR CUAET
-
Привіт, отримала лист з номером This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) *номер заявки* Як я можу відстежити номер своєї заявки в когось є інструкція? Бачу в листі посилання але не можу побачити статус заявки www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-status.html Чи це є AOR?
-
Антон, вашому роботодавцеві треба написати або подзвонити в СІНП і сказати, щоб виправили ваше імʼя. То в них такий технічний глюк уже більше року: роботодавець додає імʼя (бо є кома), а імʼя не відображається і в порталі зробити нічого не можна, тільки дзвонити чи писати.
-
Нічого не відповідали. Бот відповідав, що ваш запит розглядається. Це все. Потім зʼявився qr-code
-
DHL замовляли також, бо не знали, коли дипломатична пошта приїде, вирішили не ризикувати. Від подачі до отримання паспорту пройшло трошки більше 1 місяця
-
Ні, так не можна. Двічі літали
-
Дякуємо, закріплено
-
Моє передбачення: 1) будуть брати лише або майже лише людей з JAL, які вже тут з пермітами (це для українців добре) 2) зроблять перелік спеціальностей, як це було в HFS 3) можливо, зроблять бальну систему для Sask experience (дуже сподіваюсь, що до цього не дійде 🫣) 4) зроблять строгі ліміти на к-ть JAL для одного бізнесу
-
Наразі тільки Онтаріо
-
Також зауважте що система наразі напів лежить, себто в багатьох збої Можливо займе пару днів