PR CUAET
-
Как вы себе это представляете?Меня лично прямо в консульстве попросили обновить этот резерв +
-
Ви можете надати скріншот питання англійською?
-
Подскажите, пожалуйста, Вам на почту пришло или в личный кабинет?
-
Стаді перміт дають усім дітям, навіть для day care. Нам перший документ при вʼїзді в 2022 році видали стаді перміт, сину було 3 роки.
-
Ні, це спортивні секції котрі неможливо списувати.
-
А где ваш паспорт?
-
Десь читав в чаті що як що візітор рекорд то при віїзді з Канади цей статус анулюється. Наскільки це правда, чи можливо я щось плутаю?
-
Вам же пояснили вже, що вам потрібно зробити. До чого тут Резерв+ якщо ви не можете зловити слот, бо у вас немає ні електронного підпису ні ДІЇ.
-
податься нет. это не для вас. есть шанс получить в аэропорту, если есть децствующее предварительное одобрение wp - letter of introduction
-
Я получила с три слота находясь в очереди.. самый первый через две недели после « регистрации в очередь».. следующий - еще через три недели и вот последний вчера( я стала на очередь в начале декабря)
-
Якщо є AoR по економічним програмам на ПР - можливо через BOWP на час розгляду аплікації
-
Едьте в Прагу за паспортом
-
Знайдіть ircc portal в гуглі, зайдіть в аккаунт і там в одном з листів ваші дані
-
Продовження WP: 19 січня - подача. 20 січня - лист про «тимчасове перебування». 18 лютого - дозапит на Military records. Чекаю далі…
-
Тільки за загальними умовами. А там більшість українців не підпадає. Але вам треба дивитись на вашу ситуацію.
-
Are you planning to attend a post-secondary designated learning institution?
-
Боже, як то виявити що там пароль? І як його зняти?
-
Супер, я в черзі уже майже 3 місяці, слотів не отримувала 🫣
-
Відповідь ні. Ви поануєте відвідувати школу, не внз
-
В візітор рекорд і ворк пермітах написано this does not authorize re-entry , але візи MULTIPLE
12 Jan 2024, 17:45
432716/474652
18 days ago