PR CUAET
-
РФ как раз рассчитывая на все эти запреты со стороны запада выдает все паспорта с пометкой что выдано в Ростове. Так что все эти паспорта легитимны
-
Дякую, що поділились інформацією. Я вже думаю може можна оффер, який дали раніше, прикріпити, а вже у employment letter роботодавцем буде надано оновлену інформацію, де буде видно усі зміни і т.д. Усюди дати видачі є, логічно прослідкувати. Але може то тільки мені логічно 🤷🏼♀️
-
Я загубив паспорт в грудні і досі не можу взяти слот в консульський відділ посольства в Оттаві чи Торонто. Знаходжусь в Монреалі, тому Едмонтон не варіант, особливо зважаючи на те, що паспорта щоб полетіти немає. Підкажіть будь ласка хто знає, що робити в такій ситуації?
-
Добрий вечір. Які доки треба брати у роботодавця якщо змінюєшь роботу? Референс тільки? Нок залишається такий самий. Але для того щоб підтвердити досвід роботи і години на попередню компанію які треба брати документи? Дякую!!!
-
Не знаю, с какой скоростью подтверждать надо...
-
Ух, сегодня в 19:00 поймал слот на паспорт в Торонто, но пока подтвердил (10 секунд), он уже был занят, и больше слотов не было 😢
-
Та отож бо і воно, тут не знаєш як краще. Чітко нічого не прописано, і роботодавець взагалі не розуміє що до чого 😶
-
Именно поэтому я выше написал что все это выдается и заверяется в Ростове
-
Так, я теж таке десь читала, але якось не часто про це говорять, тому намагаюсь знайти істину ) І як на мене, у цьому є сенс, бо інформація в обох документах майже однакова.
-
Звісно, легітимні, якщо місто видачі, вказане у паспорті - російське місто, а не Донецьк. Але ж якщо документи (доручення від батька або який інший документ ) завірить нотаріус у Маріуполі і вкаже, що завірено в Маріуполі, РФ, то документ не матиме юридичної сили.