PR CUAET
-
Так, англійською, іспанською.... Там чотири мови, в тому випадку, якщо без судимостей. Запит теж приймають англійською.
-
В ПриватБанку можна змінити фінансовий номер на канадський в чаті по відео звʼязку з працівником і наданням йому оригіналу закордонного паспорта. Я так робила. Це той самий акаунт і все як у вас було, так і зберігається, тільки вхід в приват24 по канадському номеру
-
А Даньска довідка на англійській мові ?
-
Всі вп діють одночасно
-
Ми робили і Данію, і Англію самі. Все онлайн і дуже просто. З Данії вже отримали, Англію чекаємо...
-
Да, указывал что не проходил. Наверное такой новый порядок.
-
Доброго вечора. Цікавить чи поточний Ворк перміт є дійсним якщо подаєшся на новий? Тобто якшо наприклад новий ВП прийде з коротшим терміном, чи можу я використовувати старий?
-
Ця інформація з посольства України в Торонто
-
понял, благодарю а в аппликейшене вы указывали что не проходили военную службу?
-
Через скільки приблизно чекати паперовий WP?
-
Рада за вас!
-
У меня 1000$((((
-
Спасибо!!!!
-
Дякую за відповідь! Це було би супер, але є моменти, якщо карта, по турбінам, скоро закінчується, чи можливо буде це зробити ..
-
Продовження двох OWP: Подала 17 і 18 січня Approved 18 лютого для обох (Без запиту на мілітарі рекордс для чоловіка)
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Ниже интересная дискуссия по этому поводу ( на английском). Вкратце, говорят, что могут потребовать оплатить 300 долларов даже если есть DCPD, если второй водитель или не имеет страховки или не идентифицирован. www.reddit.com/r/PersonalFinanceCanada/comments/18m59k5/auto_insurance_wants_me_to_pay_the_deductible/
-
Доброго вечора. Підскажіть, будь ласка, хто як думає діяти, якщо має таку ситуацію - wp в мене та дитини ще до 2026, подали на pr, чооовік громадян Канади, але, на разі, судячи по датами отримання pr та термінам можливості продовження wp до 31.03.2025, до дати закінчення нашого pr, wp соду закінчитись. Думаю, подати обох на новий, але, чи видадуть ще рік К до закінчення старого. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
CRA ті гроші вам самі нарахують і мають дані про них
-
Лише паспорт, запрошення на біометрію, та сам епойтмент. Все інше зайве.. прийдіть вчасно і все, можна на 10 хв швидше щоб бути без запізненням.
12 Jan 2024, 17:45
432924/474652
6 days ago