PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка як правильно зробити. В сім'ї троє (2 дорослих + дитина). Вже в Канаді, хочемо продовжити WP. Оформлювати на кожного окремо кабінет і заявку? На дорослого я так розумію це форма 5710. А на дитину форма 5709? (При заїзді в Канаду йому помилково дали worker). Також питання, в дитини паспорт до 26 року. Як краще зробити, подати сімейну заявку, чи батько окремо а дитину з матір'ю? Дякую за увагу та відповіді.
-
Подача на візи - так. Читайте тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Запит прийшов ще 10.02
-
Практика. В обох випадках: читайте аналітичні новини & намагайтеся зрозуміти - читання Слухайте BBC подкасти - слухання Щодо стратегії існує 2 основні : - читати завдання спочатку, а потім по key words відповіді в тексті - читати текст уважно, зрозуміти його - потім завдання Складно сказати, яка тактика ліпше, бо це дуже індивідуально. Я пробувала обидві, більше зайшла 2.
-
дзвоніть до них, питайте де ваші форми. на виконання запиту 30 днів. форми мати обов'язково What to bring: - the Medical Report form (IMM 1017E or IMM 1020E), if you don’t get an upfront medical exam- We’ll send you this form.
-
Хто має рахунку в банках Європейських держав, Чи ви перекладали на англійську виписку з рахунку при подачі на візу? Дякую
-
Доброї ночі! Вже 2 тижні пройшло з моменту сплати доставки dhl, і я ще не отримала трекінг номер. Скажіть будь ласка, чи комусь він приходив пізно, і чи можливо взагалі додзвонитись до консульства в Торонто? 😑
-
можливо є випадки/винятки, що можна здати medical exam на PR без форм. послухаємо
-
Добрий вечір. Селф-емплоїди, які стягували gst/hst за свої послуги, як ви їх будете показувати та оплачувати? Чи можна то все одразу у Wealthsimple загрузити і оплатити, коли буду репортити інкам? Підкажіть, будь-ласка!
-
Питання було про школу. Для безкоштовного навчання у школі має значення статус батьків, наприклад, дітям туристів зазвичай не можна навчатися безкоштовно у школі, також можуть вимагати, щоб ворк перміт не просто був, а був дійсним протягом якогось часу, наприклад, рік, можуть бути додаткові умови, щоб принаймні один із батьків, які на ворк пермітах, працював стільки-то годин - умови можуть відрізнятися у різних шкільних округах. На ваше питання щодо подання на документи для дітей - не просто документи батьків мають бути дійсними, а дітям дадуть документи на термін, що не перевищувати термін дії документів батьків. Якщо, наприклад, ворк перміт у вас у наступному місяці закінчується і зараз ви подаєтесь на візітор рекорд дитині, то і візітор рекорд дадуть лише до наступного місяця.
-
Тести це лише примірники для тренування, воне не гарантують «той самий результат». Але задля «набити руку» і звикнути до структури тесту - непоганий варіант.
-
Доброї Ось, що мені відповіли, коли я запитала у міграційній службі Залежно , де Ви оформлялися. Якщо на території України, то готовий документ надійде у підрозділ за місцем оформлення. Після цього туди має надійти електронною поштою Ваша заява про пересилання паспорта до країни, де перебуваєте. Закордонний паспорт відсилаються в МЗС України для подальшого пересилання. Зазвичай це займає, на жаль, більше 2 місяців. Повторюся, про стан готовності паспорта можна отримати інформацію на сайті ДМС України в електронному сервісі Перевірка стану оформлення документів. Якщо там запис Документ відправлено до підрозділу міграційної служби, то це означає, що він прибув у той підрозділ, де оформлявся. Після цього відповідно до Вашої заяви документ пересилається в МЗС і далі за кордон
-
Дякую!
-
Можете з одного кабінету на всіх. Краще робити окремі заявки , є така теорія , що їх швидше розглядають. По дитині ніякої різниці , чи разом чи окремо , все одно перміт отримає до закінчення паспорту