PR CUAET
-
немає
-
23600 це лінія в Т1, це і є по суті декларація. Т4 це просто інформація від роботодавця. Якщо заповнюєте все по порядку, в програмі, то воно все підтягнеться.
-
Update 6.11.2023 подача 12.08 . 2024 - eligibility 8.01- portal1 12.01- portal 2 19.02- eCOPR 🥳🥳🥳🥳
-
Ну я рада за людей, але схоже грудень просто скинули в смітник.
-
Доброго дня, чи можна Вас запитати одне питання. Мені мали робити документи в березні за ноком crew member. Бо був виняток для українців і можна було подаватись з будь-якого ноку. Як думаєте після того як знову відновлять роботу чи буде ще виняток для українців? Чи зможу я подаватись за ноком crew member? Чи мені вже не сподіватися на це?
-
Лінію 23600 взяти в формі Т1. Більше ніде.
-
2 тижня, це був квітень 2024р.
-
Воно рахується шляхом додавання і віднімання всіх потрібних боксів і ліній не тільки Т4. Якщо dependent не мав доходу, пишете 0. Якщо мав, то заповнюєте Т1 для dependent, і звідти берете інформацію в свою декларацію.
-
Де про це офіціально зазначено?
-
перекладач зробив все одним файлом: спочатку переклад потім український скан. порожні сторінки сканувати/перекладати не потрібно
-
Доброго дня! Питання до тих, хто отримав відповідь по H&C. Скільки пройшло часу з моменту “submitted” до «в обробці» чи схваленння першого етапу і тд… Розумію, що це дуже індивідуально, але все ж…
-
вчора купа була людей з аор в вересні і П2 у січні-лютому. так що це якісь домисли. Звичайно, це все направлено не на цих людей, а на тупий ІРСС, який просто плює на людей і безсилля від очікування і злості на них. Випустила пар 😁