PR CUAET
-
Як тут казали, я рада за вас, але не щиро. Я теж з грудня чекаю, доречі🤝
-
Wealthsimple класна програмка, головне все додати, що можливо 👌 Щасти!
-
Це скоріше спостереження, ніж факт, вирішувати Вам. Але зараз саме найкращий час, щоб шукати і влаштовуватись на роботу в саскачевані. За пару останніх років спостерігав, що тут зазвичай не активно вносять зміни в їміграційні програми восени і в в кінці року. Якщо знайдете роботодавця, який згодиться зробити jal, то до кінця року наберете 6 місяців досвіду, коли буде затишшя в змінах, зробите jal на необхідний noc і подаєтесь. Але це чисто моя думка, так що вирішувати Вам. І розглядайте не тільки Саскатун. Подивіться і маленькі містечка також
-
ми якщо чесно, теж від них втомилися. Чому б їм не відпустити нас і не відпочити від одне одного)
-
Мабуть вони зараз гуманітарний напрямок обробляють . Бачив на форумі пару refugee і гуманітарних подач отримали ECOPR , офіс Монреаль у більшості . Мабуть вони на економічних вирішили зробити паузу , бо втомилися .😓 як сказав мені агент ,каже грудень треба чекати до середини березня ,а вже потім дзвонити .
-
Це все звісно не кінець світу, все це рано чи пізно дойде до фінішу. Але як я вже писав якось - закладаються сумніви. Якщо це уряд не може навести в цьому лад то в чому взагалі він може лад навести...
-
а який у вас термін екопр? у мене 5 вересня
-
Та всі втомилися , у мене ця подорож на пр вже 2 роки 😞 і все очікую , знайомі які подалася на 2 місяці раніше вже рік ,як з картками ,і таких випадків безліч . Причому мій кейс в рази сильніший ,англійська краща,грошей більше,професійний досвід ,освіта і т п . Але то по цимбалах .😄 Чекаю середину березня . Все буде добре ,так чи інакше ,їм потрібно закривати справи .
-
Для сатистики: Подала себе на продовження WP 22 січня 2025. Вчора в кабінеті з'явився лист про Апрув WP до 14 лютого 2028. Чекаю на паперовий варіант, не знаю буде там відмітка QUAET чи ні.
-
User Liza has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую!
-
User София Крылова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ukrainian Family Reunification