PR CUAET
-
Тільки референс летер
-
Не маю
-
У нас в кабинете стоят отпечатки за 2022 год...а они присылают запрос оплат и подачи. Как так ?
-
И стоит валидные отпечатки, что подавали в 2022 году
-
А вот как пишет в апликации статус биометрии... хм
-
благодарю за информацию. вы по программе Accelerated Tech Pathway? верно?
-
У меня не было не джоб офера ни котнтракта, но в реф леттер было написано просто фул тайм, номанацию получил
-
Эти отпечатки только для визы подходят... Если на пр, то обязательно надо сдавать
-
Так
-
Да письмо пришло 12 января, на счету засветились 15 января
-
Я уже написал выше почему это бесполезно. Пролистайте
-
після 14го червня в усіх запитують знову відбитки, навіть якщо здавали до цього і вони ще валідні
-
Так, новий зробити. Питання не о подачі на cuaet. А про тих, хто вже в Канаді по cuaet і має відкритий ворк перміт і хто хоче зробити собі новий на новий паспорт.
-
Так звичайно. Інші не отримають ні візи ні ворк перміта ) (за cuaet)
-
Добрий день, підкажіть будь ласка агентство де можна перевести з української мови і івриту документи для IRCC.
-
Вони наступного року, на скільки я зрозуміла, вже приймають занально-канадські НОК
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка де можна подивитись список документів необхідних для подачі на PR, заздалегідь дякую.
-
Ви відповідаєте не інше питання.
-
Так, було питання, що ворк перміт не на три роки виданий, а до закінчення строку паспорту. І чи можна буде після 31.03.2024 попросити новий ворк перміт на новий паспорт. Бо паспорт робиться зараз і 4 і 6 місяців. Але я так зрозуміла, що неможливо. Проте, от скріншот. Який документ вони мають на увазі ? 🤔
-
А як дізнатися які провінції не допускають зміни NOC - такоі зміни що і той і той NOC - skill level A
12 Jan 2024, 17:45
43325/430360
4 minutes ago