Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User София Крылова has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • t1878187763T Offline
    t1878187763T Offline
    Anna Surzhyk
    wrote on last edited by
    Ukrainian Family Reunification
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ALEX
    wrote on last edited by
    У кого какие мысли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1524939350T Offline
    t1524939350T Offline
    Ira Shynkaryuk
    wrote on last edited by
    Таке враження, що дають або ecoPR або AOR. Бо ніхто не пише про портали…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Через месец на биометрию позвали.на той недели иду с супругой. Не переживайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t909903338T Offline
    t909903338T Offline
    Lesia Poznakhovska
    wrote on last edited by
    Мене також дуже цікавить це питання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Matvey
    wrote on last edited by
    Оооо,в мене портал 2 був 15.01,тобто шанси високі,що скоро і в мене буде ecopr
    1 Reply Last reply
    0
  • t5253929599T Offline
    t5253929599T Offline
    Luba
    wrote on last edited by
    Доброго дня Хто може поділитися досвідом здачі IELTS? Ефективні джерела інформації або хорошого репетитора?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340665411T Offline
    t5340665411T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Добрый день возможно кто то здесь делился контактом миграционного консультанта? Оч надо 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t6570599183T Offline
    t6570599183T Offline
    Liliia Tsapyk
    wrote on last edited by
    Нам прийшла і вам прийде 😍
    1 Reply Last reply
    0
  • t490116329T Offline
    t490116329T Offline
    Onoprienko Tatiana
    wrote on last edited by
    Так само 🥲. Сімейна заявка, чекаємо з 10 листопада
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Оо!! Не повірите . Щойно Ecopr прйишов🥰😱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Chervoniak
    wrote on last edited by
    так, я теж так думаю - чоловіку прийшов з відміткою також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зміни провінційної програми Ньюфаунленду Доброго дня всім. Сьогодні Ньюфаундленд оголосив впровадження системи Expression of Interest - www.gov.nl.ca/releases/2025/ipgs/0219n02/ Це означає що тепер потрібно буде створювати початкову (спрощену) заявку, де можна буде вказати такі дані як освіта, вік, мова, НО, досвід, і тд. За це ймовірно будуть нараховуватися бали. Тоді провінція буде з списку таких заявників обирати тих кандидатів, які провінції потрібні, і запрошувати їх подати заявку на номінацію. Поки що точної сітки балів, та інформації за якими критеріями і кого будуть обирати ще немає. Як будуть новини - я буду інформувати. Тих хто вже подав заявку на номінацію ця участь може оминути. В оголошенні написано що деякі з вже поданих заявок візьмуть в роботу, а деякі повернуть, і потрібно буде подавати ЕОІ як усім. Незважаючи на те що ці зміни досить сильно змінюють наш підхід (і можливо шанси), не варто панікувати. 1. НЛ поки що єдина провінція яка змогла вибороти повну квоту 2024 го в федеральної влади 2. В НЛ в будь якому випадку конкуренція буде на порядок нижча ніж в інших провінціях (на кшталт Альберти чи Онтаріо). 3. Цього року (2025) у порядка 1,5 мільйонів тимчасових резидентів безповоротно закінчиться статус. При поточній політиці до зменшення кількості новоприбуваючих, з 2026го року конкуренція мала б помітно зизитися. Незбуваємо що іміграція це не спринт, а марафон. Поки в Українців є можливість продовжувати статус - ПР точно можна добитися - питання на жаль часу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зміни провінційної програми Ньюфаунленду Доброго дня всім. Сьогодні Ньюфаундленд оголосив впровадження системи Expression of Interest - www.gov.nl.ca/releases/2025/ipgs/0219n02/ Це означає що тепер потрібно буде створювати початкову (спрощену) заявку, де можна буде вказати такі дані як освіта, вік, мова, НО, досвід, і тд. За це ймовірно будуть нараховуватися бали. Тоді провінція буде з списку таких заявників обирати тих кандидатів, які провінції потрібні, і запрошувати їх подати заявку на номінацію. Поки що точної сітки балів, та інформації за якими критеріями і кого будуть обирати ще немає. Як будуть новини - я буду інформувати. Тих хто вже подав заявку на номінацію ця участь може оминути. В оголошенні написано що деякі з вже поданих заявок візьмуть в роботу, а деякі повернуть, і потрібно буде подавати ЕОІ як усім. Незважаючи на те що ці зміни досить сильно змінюють наш підхід (і можливо шанси), не варто панікувати. 1. НЛ поки що єдина провінція яка змогла вибороти повну квоту 2024 го в федеральної влади 2. В НЛ в будь якому випадку конкуренція буде на порядок нижча ніж в інших провінціях (на кшталт Альберти чи Онтаріо). 3. Цього року (2025) у порядка 1,5 мільйонів тимчасових резидентів безповоротно закінчиться статус. При поточній політиці до зменшення кількості новоприбуваючих, з 2026го року конкуренція мала б помітно зизитися. Незбуваємо що іміграція це не спринт, а марафон. Поки в Українців є можливість продовжувати статус - ПР точно можна добитися - питання на жаль часу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Ну яб не був так впевнений на рахунок високих шансів😅 Від них можна чекати шо хоч. Мій портал 2 12.12.2024 а вони видають тим хто в січні лютому портал 2 вислав 🤯 Але бажаю що бистріше Вам прийшов🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Мадам мы вся, в одной лодке. Я писал.что возвращаться некуда, не переживайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5984784057T Offline
    t5984784057T Offline
    Olena Bura
    wrote on last edited by
    Щиро вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t721541715T Offline
    t721541715T Offline
    Ann Zahariuta
    wrote on last edited by
    Мы после дозапроса уже 2ой месяц ждём..и тишина. Так что, как сожалению, не всегда после дозапроса, быстро приходит ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Це ж тільки для кінця жовтня така халепа, впритул не бачать аплікації які зависли
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags