PR CUAET
-
Але ж не було таких значних зменшень у квотах☹️☹️
-
Вітання, хтось може підказати має закінчуватися віза, подаватися на нову виходить зі Швеції, пишуть очікування 366 днів😳...чи дійсно таки строки отримання?
-
Хтось може підказати як і де можна податись на оновлення sin number?
-
Реально, треба кожного дня сидіти і перевіряти слоти, здається вони додають нові слоти о 7 вечора по Торонто.
-
подойдет
-
Тобто просто приїхати податися та поїхати?що потрібно при поданні вказувати адреса готеля підійде, бо я вже не пам'ятаю ту заяву на візу
-
вам не надо сидеть там и ждать одобрения
-
Фізично не виходить бути у тій країні місяць бо там очікування місяць або більше
-
поехать в ту страну, где быстрее и подать анкету оттуда
-
Це кошмар, як можна зробити швидше?
-
На фб екопр отримала людина, у якої портал 2 був у січні, non ee, PNP
-
Family members residing outside Canada cannot be included for concurrent processing. However, you must declare all your family members residing inside or outside of Canada for the purpose of admissibility examination.
-
Доброго дня! Чи не підкажете, як замовляти довідки із Африки?
-
Тобто зі Швеції проскоче))))бо зав'язка з цією країною
-
ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧visaconsultingcenter.ca@gmail.com Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
-
в любом vfs
-
Я вклеєння так само через офіс вфс Глобал в тій країні?
-
CSQ я еще не получила, только форму на заполнение
-
можна пройти без запиту, але так, потрібна в такому разі. Але можуть і стару зарахувати... Тому вам вирішувати
-
Немає логіки в IRCC,я AOR отримав 217 днів тому 😬 ,думаю в березні щось може зрушитися для мене . Вам мають ось ось надати
12 Jan 2024, 17:45
433328/467922
41 minutes ago