PR CUAET
-
Гвінею досвід не маю, проте можете звернутися до міністерства юстиції, вони вам скажуть можливі варіанти. Маю досвід Кенія, Уганда, Танзанія, ПАР На жаль, більшість країн з Африки, що бачила - іноземцям треба особиста присутність чи робити відбитки пальців і потім їх відправляти в ту чи іншу країну. Процес затяжний
-
А когда вы элижибилити получили?
-
Если кому-то понадобиться. Вот форма которую нужно заполнить и отправить на электронную почту которая там указана cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/formulaires/fr/acces-information/FO_acces_renseignements_A0527EF.pdf
-
Дякую.
-
t.me/prcuaet/1783/493416
-
Короче кажучі 3 місяці від P2 це їня "нова нормальність". І це те на що нам треба приблизно орієнтуватися як би це не було гірко. Всім терпіння.
-
Due to the federal government’s decision to reduce nomination allocations to the SINP by 50 per cent in 2025 - я це маю на увазі, що вдвічі зменшили😕
-
Я бы посоветовала сначала заказать ноутс у ircc, из них вы узнаете когда ваш файл отправили в МИФИ. Потом звонить в МИФИ и узнавать, получили ли они ваш файл. Если да то, наверное просто ждать, когда ваша очередь прийдет. У меня загвоздка была в том, что ircc мой файл «отправили,» а МИФИ его не получили, и так он до сих пор не пришел, уже пол года прошло
-
Друзі а підкажіть будь ласка З моменту подачі змінили паспорти і ВП хочу їх сповістити , краще закинути всі документи одним файлом чи кожен раз робити нове сповіщення ? (Головний аплікант чоловік в нього не щмінилось нічого , а у дружини і 2 дітей все змінилось) Доречі Двічі міняли адресу , сповіщали їх але відповіді ніякої не отримували , чи є взагалі сенс в цих сповіщеннях без відповіді 🙃