PR CUAET
-
Доброго дня,хтось має інструкцію як подати на Temporary resident permit?
-
2 дорослих і 1 дитина, Онтаріо Update: Подача - 8 листопада Запит на біометрію - 14 грудня Запит на military i financially forms - 16 серпня Eligibility letter - 16 серпня Зарахування медицини - 16 серпня Портал 1 - 4 лютого Портал 2 - 7 лютого ECopr - 19 лютого
-
Дякую вам Анна🫂
-
Доброго дня,хтось має інструкцію як подати на Temporary resident permit?
-
-
Не чула про таке, від імігр.консультантів теж чула, що вони однакові. У вас є реальний приклад?
-
Дякую.
-
Добрий ранок Приїхав в Канаду з single journey travel document, отримав в аеропорту WP і temperary resident permit. Тут в Канаді отримав паспорт новий. Зараз хочу продовжити WP. А кажуть що можуть відмовити. Так как у мене є temperary resident permit. Це правда?
-
Краще на кожного окремо. Практика показує, що одинарні аплікації швидше розглядають
-
Доброго дня. Сьогодні батько забирав виготовлений паспорт своєї дитини в консульстві Торонто. Видачу розпочали о 12:00. Жива черга. Всього було три черги. Треба питати хто в черзі на отримання виготовленого паспорта. Дружина подавала всі документи. Від батька запросили тільки оригінали паспортів батька, дружини та доньки та заяву - дозвіл від дружини на отримання батьком виготовленого закордонного паспорту написану дружиною від руки в вільний формі. За дозвіл від «Резерв+» в батька не питали. При отриманні паспорта батько підписався в отриманні паспорта. Це все. Дякую.
-
Я б підключилась якщо є куди