PR CUAET
-
Ті хто отримав TRP по прибутті в аеропорту, їх заявки розглядаються як лотерея. Комусь приходить апрув, а комусь лист з рекомендаціями податися на папері TRP+WP. Дуже рекомендую вам почитати гілку Temporary Resident Permit
-
Я знаю, просто вирішила не ускладнювати відповідь, бо тоді треба додати, що в наступному році рум збільшиться ще на 7тис, чи скільки там затвердять. Суть в тому, що краще збільшувати кошти в TFSA і не виводити, так в довгостроковій перспективі ви більше отримаєте.
-
Очікуйте ІтА протягом 24-48годин
-
А ще питання, якщо бронь на виготовлення слоту була на дату пізніше, а мені прийшло» підтвердіть» вже сьогодні, хоча це не за 30 днів « до» а на 2 дні раніше. ( сьогодні) Дата самого прийому вказана правильно. Але знову д таки, прийшло лише литині а у мене 2 слоти, правда я коли брала в саоєму галочку ставила» для себе і дитини», і отримала 2 підряд слоти. Пвдтвердження МОГО так і не прийшло досі, хоча навіть СЬОГОДНІ- це зарано за часом, ще нема» за 30 днів ДО». Хтось брав слот разом собі і неповнолітній дитині? Як вам підтвердження цих слоиів прийшло?
-
Наразі немає ніякого часу в який ви можете його зловити Слотів наразі немає і не виставляється нових В Консульстві сказали, що до осені місць немає і нових не відкриється, тому треба записуватись в чергу очікування і чекати Якогось спеціального часу наразі теж немає, тому просто моніторити треба свій кабінет і чекати чергу Або ж якщо питання нагальне то їхати в іншу країну в робити там
-
Доброго дня , проживаю в Канаді 11 місяців , приїхав за програмою куает, мій паспорт закінчився 5 лютого , тому моя віза теж до цього числа , і я подався на продовження ворк перміту, та зробив штамп в паспорті який показує що мій паспорт дійсний до 5 лютого 2028 року , але офіцер можливо це не прийняв , та мені дали продовження ворк перміту до 5 лютого 2025 року яке не має ніякого сенсу , і також я получив від них меіла що моя application на сайті розглядается с 6 лютого очікуйте рішення, так ось я хотів спитати чи це помилка , чи щось не так . Дякую
-
Wealthsimple, turbotax
-
Написал в ЛС.