PR CUAET
-
Наразі немає ніякого часу в який ви можете його зловити Слотів наразі немає і не виставляється нових В Консульстві сказали, що до осені місць немає і нових не відкриється, тому треба записуватись в чергу очікування і чекати Якогось спеціального часу наразі теж немає, тому просто моніторити треба свій кабінет і чекати чергу Або ж якщо питання нагальне то їхати в іншу країну в робити там
-
Доброго дня , проживаю в Канаді 11 місяців , приїхав за програмою куает, мій паспорт закінчився 5 лютого , тому моя віза теж до цього числа , і я подався на продовження ворк перміту, та зробив штамп в паспорті який показує що мій паспорт дійсний до 5 лютого 2028 року , але офіцер можливо це не прийняв , та мені дали продовження ворк перміту до 5 лютого 2025 року яке не має ніякого сенсу , і також я получив від них меіла що моя application на сайті розглядается с 6 лютого очікуйте рішення, так ось я хотів спитати чи це помилка , чи щось не так . Дякую
-
Wealthsimple, turbotax
-
Написал в ЛС.
-
Доброго дня , проживаю в Канаді 11 місяців , приїхав за програмою куает, мій паспорт закінчився 5 лютого , тому моя віза теж до цього числа , і я подався на продовження ворк перміту, та зробив штамп в паспорті який показує що мій паспорт дійсний до 5 лютого 2028 року , але офіцер можливо це не прийняв , та мені дали продовження ворк перміту до 5 лютого 2025 року яке не має ніякого сенсу , і також я получив від них меіла що моя application на сайті розглядается с 6 лютого очікуйте рішення, так ось я хотів спитати чи це помилка , чи щось не так . Дякую
-
Привіт усім Збираюсь подаватись на новий OWP. Сподіваюсь, що отримаю новий на 3 роки. Дружина та дитина наразі у ЄС. Підкажіть, будь ласка, чи може дружина і дитина переїхати до Канади після 31.03.2025, і отримати нові OWP та Study Permit на той самий термін, що й мій OWP?
-
-
Ну це було б правдою, якби в справді всі інші вже отримали Аор. Комусь дали за 7, а комусь ще за січень не дали. Майже кругом рандом. І я панікувала коли мої дати сиділи з еліджибіліті з липня. А я у лютому отримала запит на додаткові документи. У кабінеті все ще статус / нам потрібні додаткові документи. Панікувати, думаю не слід. Розбіг по датам великий. Так що чекаємо.
-
🥰🤣😇😉😊🤣🤣 🥹🤣🙂😀🙂😄🤣😀😊 😃😀🙂☺️ Думаю, вам сподобається, наскільки простим може бути щоденний банкінг із Simplii Financial™. Використай мій лінк і отримай винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z