PR CUAET
-
абсолютно згідний
-
Эмм, пятый месяц подходит к концу😁
-
2-3 тижні приблизно
-
Питання : звонили з CRA . Запитували інформацію по GST по бізнес акаунту який потрібно для уберу драйвер. Питання якщо отримувала виплати раніше то це якось впливає що зараз працюю в убері? Можливо вони захочуть назад виплати які платили раніше? В когось була така ситуація?
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, скільки дійсні справки про несудимість з Польщі та України? Дякую
-
Я подавала разом з мого аккаунта, на себе і на чоловіка, чекаємо з кінця листопада
-
Від створення ЕОІ до вибірки маєте на увазі?
-
Добрый день Скажите у кого сколько заняло ожидание от подачи на AOS до выборки?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Спасибо огромное Елена за Ваш ответ! Я просто читала здесь в группе, что некоторые люди подаются одновременно на продление своих WP и детских SP, мы подались с мужем на продление WP, ещё ждём, и поэтому подумала есть ли смысл подавать дочку отдельно на Study permit ( у неё сейчас Visitor record на строк наших старых WP), как Вы считаете?
-
Вітаю, ви мабуть отримували GST як бенефіти , зараз вам дзвонили по бізнес діяльності, це окремий звіт, окремі аккаунти