PR CUAET
-
Чекайте десь рік на еліджибиті
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка якщо в цій довідці з кодом резерв, написали порушення правил військового обліку, чи приймуть документи в консульстві на завірення копій
-
моя здогадка, що вони веб форму отримали скоріше ніж мою заявку на продовження ворк перміту і подумали що я подала лиш лист за 10 років
-
Я так робила, але то був visitor record дитини, подовжили на 6 міс
-
Людоньки! Спасайте! Не побачила другий емейл про підтвердження для дитини!!!! Вони скасували!!!!! 😭😥😥😥 я вже оплатила, і фото зробила!!! Я не знаю що робити!!!! Хто був в такій ситуації???!!!!
-
Коли отримаєте лист про еліджибиті то буде і запит на фінанси і скоріше на медиціну нову. Якщо будуть проблеми з формами то запит на виправленння буде перед еліджибиті
-
Стримано-оптимістичне. Подалася на подовження WP собі 26.01.2025. Сьогодні, 19.02.25, побачила в акаунті, що новий WP схвалений. Швидко. Залишилося отримати паперовий.
-
Дякую
-
В мене Монреаль...ніколи там не була...але ecopr був виданий від Монреалю
-
Мене прийняли, я не встигла підтвердити. Це в Оттаві
-
Друзі,скажіть як стати до черги очікування на вільний слов?
-
Супер! Все зрозуміло! Ще таке запитання - чи всім дають еліджибиліті …чи бувають відмови ?
-
Ви можете вʼїхати в Канаду навіть в останній день дії своєї візи. Я так робила, ще в 2008 році, все було ок. На кордоні у офіцера два рази перепитувала, чи не буде у мене проблем, що вʼїхала в останній день дії моєї візи? він сказав що все ок, і що Канадська віза відображає тільки часовий коридор в який ви можете вʼїхати в країну, а вже час скільки ви можете перебувати тут регулюється іншими документами.
-
Боюсь огорчить Вас, но думаю уже ничего. В очередь становится заново. Деньги Вам вернут.
-
Вітаю! Мені дуже потрібна допомога. Заповнюю данні для продовження ворк перміту для своїх дітей. Коли прилетіли в Канаду, то їм було по 11 років і вони отримали ворк перміт ( не стаді) тепер я не знаю, що мені вказувати. Заповнювати на ворк перміт, чи вже писати стаді? Боюся, щоб потім не виникло проблем. У кого також така ситуація і як ви її вирішили. Дякую
-
А за що платити потрібно ??? Чи потрібно платити перед візитом ?
-
Звісно бувають якщо ви не відповідаєте умовам програми. Але поки що поодинокі випадки
-
Дякую
-
Так і є, для того ВЕС і співпрацює з Апостиль ЮА, українською стороною, яка надсилає їм звіт про ваш диплом. Інша справа якщо ВЕС запросить щось на пряму, але на моїй пам'яті було буквально декілька випадків.
12 Jan 2024, 17:45
433976/474652
3 days ago