PR CUAET
-
Скажіть будь ласка якщо в цій довідці з кодом резерв, написали порушення правил військового обліку, чи приймуть документи в консульстві на завірення копій
-
Я так робила, але то був visitor record дитини, подовжили на 6 міс
-
Людоньки! Спасайте! Не побачила другий емейл про підтвердження для дитини!!!! Вони скасували!!!!! 😭😥😥😥 я вже оплатила, і фото зробила!!! Я не знаю що робити!!!! Хто був в такій ситуації???!!!!
-
Стримано-оптимістичне. Подалася на подовження WP собі 26.01.2025. Сьогодні, 19.02.25, побачила в акаунті, що новий WP схвалений. Швидко. Залишилося отримати паперовий.
-
Ви можете вʼїхати в Канаду навіть в останній день дії своєї візи. Я так робила, ще в 2008 році, все було ок. На кордоні у офіцера два рази перепитувала, чи не буде у мене проблем, що вʼїхала в останній день дії моєї візи? він сказав що все ок, і що Канадська віза відображає тільки часовий коридор в який ви можете вʼїхати в країну, а вже час скільки ви можете перебувати тут регулюється іншими документами.
-
Вітаю! Мені дуже потрібна допомога. Заповнюю данні для продовження ворк перміту для своїх дітей. Коли прилетіли в Канаду, то їм було по 11 років і вони отримали ворк перміт ( не стаді) тепер я не знаю, що мені вказувати. Заповнювати на ворк перміт, чи вже писати стаді? Боюся, щоб потім не виникло проблем. У кого також така ситуація і як ви її вирішили. Дякую
-
Дякую