PR CUAET
-
В дії паспорт зʼявляється після того як його вже виготовили. Причому у мене зʼявився десь через тиждень як статус змінився на виготовлено. Ви можете дивитись чи паспорт вже виготовили за номером який вам видали в консульстві.
-
Ніяк не пов'язані.
-
Их сайт отслеживает где вы находитесь или используете впн
-
Я розумію, що потрібен CUAET, але ми його не оформлювали. В Канаду приїхали 09.03.24. Чи зараз можна з цим щось вдіяти?
-
Нам просто пощастило зареєструватися за два дні до вибірки. Зарееструвались 5го листопада, а вибірка була 7го. Але потім прийшлось понервувати, бо декілька днів сайт не працював, якісь технічні роботи були, а ми думали, що то ми щось там наклацали не те що треба. В голові крутилось тільки одне - "...шеф, все пропало, гіпс знімають, клієнт виїзджае..."😁
-
А як з ворк пермітом бути? А довго ловили слот?
-
Всім привіт! Можливо хтось порадить чи мав таку ситуацію. Я заповнюю профіль для експрес ентрі, там треба Нок і дату коли почала працювати. Можливо я не так розумію, але це позиція з якою я подаюсь. Але в мене змінилась посада і змінився тір з 1 на 0 в тій самій компанії. Перша почала нок 1 - 1 рік і 8 місяців. Нова посада нок 0 - 2 місяці. Яку вказати правильно?