PR CUAET
-
Их сайт отслеживает где вы находитесь или используете впн
-
Я розумію, що потрібен CUAET, але ми його не оформлювали. В Канаду приїхали 09.03.24. Чи зараз можна з цим щось вдіяти?
-
Нам просто пощастило зареєструватися за два дні до вибірки. Зарееструвались 5го листопада, а вибірка була 7го. Але потім прийшлось понервувати, бо декілька днів сайт не працював, якісь технічні роботи були, а ми думали, що то ми щось там наклацали не те що треба. В голові крутилось тільки одне - "...шеф, все пропало, гіпс знімають, клієнт виїзджае..."😁
-
А як з ворк пермітом бути? А довго ловили слот?
-
Всім привіт! Можливо хтось порадить чи мав таку ситуацію. Я заповнюю профіль для експрес ентрі, там треба Нок і дату коли почала працювати. Можливо я не так розумію, але це позиція з якою я подаюсь. Але в мене змінилась посада і змінився тір з 1 на 0 в тій самій компанії. Перша почала нок 1 - 1 рік і 8 місяців. Нова посада нок 0 - 2 місяці. Яку вказати правильно?
-
Всім привіт, мій паспорт закінчується 2027 року але з тим і ворк перміт, слот зловити не можу все півтори місяці з чергою очікування. Є такі як я?) думаю вже може найбезпечніший варік злітати в Україну зробити новий паспорт і продовжити вп до кінця березня, чи чекати і ловити слот? Є хтось з тою самою ділемою тут?)
-
До кінця травня 2025
-
Вибач питання це я просто проплатив і теж маю чекати пару днів?
-
А до якої дати старий ворк перміт?