PR CUAET
-
Доброго дня , отримав ворк перміт і хочу податись на візу , хто може підказати як правельно це зробити , або киньте силку
-
Вітаю. Підкажіть, якщо 2 роки тому при в'їзді до Канади наші діти ( 3 та 10 років на сьогодні) отримали візітор visitor record . Тепер при подачі нам на наші з чоловіком ворк перміти' дітям теж так само visitir record же продовжувати? Бо ми подали на їх продовження' а сьогодні мегі скпзали,що дітям потрібно було на візи подавати.
-
Можливо у когось була така сама ситуація Після здачі тесту на громадянству статус аплікації не оновився так і далі пише що наступний крок - здача тесту У когось так було ?
-
Тому так швидко. В мене закінчується у березні 26 го і трохи хвилююсь. І паспорт оновити той ще квест
-
У більшості випадків він не зможе податися на основі того, що у подружжя ворк перміт, вводять обмеження. На офіційному сайті є опитувальник, введіть іідповідф і він покаже:www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html Можливо, у разі подання на пр (дивіться умови) або якщо він знайде роботодавцяна закритий ворк перміт
-
Оплатите биометрию > прийдет письмо с QR-code и номером для биометрии > заходите на сайт Service Canada > Берете там апойтмент на биометрию на ближайшую дату (обычно 1-2 рабочих дня > Приходите в Service Canada на назначенное время, они сканируют qr code и за 5 минут берут ваши отпечатки и фото, и автоматически подгружают в IRCC моментально. Все.
-
Ні. Хтось ділився досвідом, що скорочують терміни. І дають до липня або вересня 25 го
-
А чого хвилюєтесь? Ви подали на новий WP?
-
Ещё один вопрос по продлению work permit на ребенка (сейчас 15 лет): Когда подавались на визы и первые пермиты семьёй (в 22 году), биометрия ребенку была не нужна, сдавали только взрослые в консульстве Канады. Сейчас среди платежей для продления высветилось Biometric fee - 85 $. Поделитесь опытом, плиз, у кого-то дети при продлении биометрию сдавали? Где ее сдавать - IRCC напишет куда и когда идти, или искать самим, аппойнтменты заказывать?
-
Шо плануєте робити? Я зараз попробувала по лайфхаку одного хлопця завантажила скрипт і типу можно подивитися і забукати слот, я то подивилася шо до жовтня взагалі нічо, питалась забукать на жовтень а воно пише недоступний сервіс
-
Як відкрити нову візу , коли поновив ворк перміт ?