PR CUAET
-
Себто в вам та сама посада під різними НОК номерами? Це не є дуже вірно, бо НОК підвязаний до прямих обовʼязків, а не назви посади. Ваші обовʼязки не змінились, але відбулось підвищення?
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, хочу продовжити Work Permit, треба подаватися зі старого акаунту з якого подавалися на Cuaet чи можна створити новий?
-
Де я можу знайти цю веб форму?
-
Не можу зайти в старий акаунт
-
офіс Монреаль зробив вам virtual landing. Virtual landings – Verification, corrections and initiation of production of a new PR card. Since 2020, clients in Canada have been virtually landed through the PR Portal.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, хочу продовжити Work Permit, треба подаватися зі старого акаунту з якого подавалися на Cuaet чи можна створити новий?
-
Друзья, такой вопрос, если заканчивается wp, в каком статусе находится украинец? Что насчет син номера и мед. страховки?
-
Добрий день, подавалась 3 лютого 2024 року. Сьогодні отримала АОР і лист що треба сплатити біометрію. В листі написано, що треба загрузити чек про оплату на портал IRCC, але коли я заходжу на цей портал там немає ніякої кнопки для загрузки чека і пишеться що моя стара біометрія дійсна. Може хтось стикався з таким, підскажіть будь ласка куди загружали чек про оплату?