PR CUAET
-
Добрий день, подавалась 3 лютого 2024 року. Сьогодні отримала АОР і лист що треба сплатити біометрію. В листі написано, що треба загрузити чек про оплату на портал IRCC, але коли я заходжу на цей портал там немає ніякої кнопки для загрузки чека і пишеться що моя стара біометрія дійсна. Може хтось стикався з таким, підскажіть будь ласка куди загружали чек про оплату?
-
Дякую.
-
Господи що це за чудо тут зявилося
-
Користувач Samanta [1754171407] попереджений (3 з 3) • Причина: правила #7 : обговорення «схем» Повідомлення видалено • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 06/03/2025 02:41
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Привіт, вибачте. Підкажіть де можна подивитись на якому етапі знаходиться кейс? Буду дуже вдячна
-
Я писала в різні консульства Європейских країн з приводу такого Мені написали з одного що наче це можливо але це може бути дуже довго Ну просто уявіть консульство робить паспорт довго, потім поки його доставлять, потім поки вони його відправлять і він дійде до Канади а потім ще і забрати його Найкращий варіант літати 2 рази або чекати зразу на місці Тому варіанти є але не те щоб дуже багато
-
На яку «особу» Надавайте функцію /report, якшо хочете, щоб вас почула адміністрація
-
Буду пробовать!