PR CUAET
-
Вы думаете, Вы один такой на всю Канаду? А я Енакиевская. И без дома с 14-го года. Я уже в первых рядах PR получила, наверное. Также и Мариуполь вспомним.
-
🚨🚨🚨 Будь ласка, ПРИПИНЯЄМО флуд, і обговорення свого «складного життя». В кожного є проблеми, і кожен з ними так чи інакше колись тай впорається. Це не обовʼязково висвітлювати в гілці НС. Працює злий бот в надає функції 1/3. Дякуємо,
-
Бот вже прибрав пропозицію дівчини/жінки, на яку скаржиться оптимістичний громадянин.
-
Руслана перенесено. Гілка Хронологія не для обговорення Дякую
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка кому вдалось згенерувати код в резерв+ після статусу "зверніться в тцк, дані не повні". Через адвоката не вдалось.
-
Дякую за відповідь
-
Там ліміт по людях є на ПР. Кожна компанія має свій ліміт, і він відрізняється суттєво, якщо компанія має менше 400к
-
Ось можете звернутися @OstapBosak Думаю його репутація в чаті вже багатьом відома і багато гарних відгуків
-
Вчера у друзей одобрили визу То еще дают
-
Скажіть будь ласка, хто подовжував паспорт у Торонто, чи реально встигнути за один раз? Вони на сайті пишуть, що на подовження паспортів і видачу є лише один час коли жива черга. Я буду летіти з манітоби для цього, не можу зрозуміти як брати білети, чи встигну я за день усе зробити.
-
Чим довше гроші працюють і чим частіше реінвестуються прибутки, тим швидше росте загальна сума. Це і є ефект складного відсотка.
-
Сьогодні дзвонила то сказали, що відправили поштою, хоча в листі що прийшов із запитом на медицину було вказано що прийдуть форми на імейл🤨 чекаємо…