PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
Вдалось комусь взяти?
-
Добрий вечір ! Хотіла запитати, в мене закінчується WP 02.2025, але я подалась на новий і мені надійшов лист що продовжили на шість місяців! Це значить що продовжили тільки на шість місяців чи його можуть продовжити до кінця паспорту ? І ще питання, чи підходить цей лист для того щоб надалі працювати?
-
А є якісь підґрунтя очікувати, що українцям ДОСІ доступні якісь спеціальні умови та менші терміни? Ну так, ми періодично (дуже рідко) бачимо апрув листопад/грудень/січень, але сказати, що прям льод тронувся, ну неможна. Звісно хотілося б вірити, що якийсь пріоритет, але чи підтверджує це ваша особиста практика?
-
Скажите, пожалуйста, где найти список тех, чьи супруги смогут податься на продление ворк пермита после 31.03? У меня супруг welder. Смогу ли я продолжить свой поток пермит после 31.03?
-
Дякую за відповідь
-
добрий вечір. Хочу ще раз запитати, бо ніхто так і не відповів.... Підкажіть будь ласка, якщо оформлюю продовження WP для себе і дитини (5 років), на дитину йде Study Permit для навчання у Elementary. Чи повинна дитина сплачувати Fee за свій SP, чи якщо дитина у Elementary, то вона звільнена від Fee? Десь бачив що звільнена, якщо в Elementary, чи це так?
-
І також питання на мільйон: Чи платний study permit для дитини? В системі при введанні двох дорослих (на work permit) і одну дитину , сума за дитину була 0. Зустріла кілька знайомих, в яких була платна віза на дитину і ні. В обох випадках резальтатів ще не мають. Яка ж правильна відповідь? Ось так показує мені система. В знайомих-платно за дитину
-
Ні не звільняється потрібно оплачувати
-
-
Користувача Виктория було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Виктория Крюкова has been kicked from the chat because this user is in spam list