PR CUAET
-
доречі ще варіант вчити самому по іх матеріалам
-
А що за гроші швидше???
-
А скажіть ще будь ласка, коли курси починаються, вони тестують на скільки знаєш. Ато може сам підучиш вже до якогось рівня, а там знов з нуля
-
@OstapBosak написав пояснення, і ще знайшов таку інформацію на сайті IRCC:
-
Вже поговорили з Анною в приваті.
-
До розлучення не можна набути нових стосунків, але стаж співпрождивання можна рахувати від сепарейшн
-
Потірбно навіть якщо один з батьків не супроводжує
-
хоч і не легко
-
Якщо всі в заявці тоді не треба
-
дивлячісь що вмієте я працюю але в мене кваліфікована робота і був бекграунд впринципі реально
-
Дуже вам вдячна, що поділилися
-
А ще здається у Львові зараз є нова клініка де можна весь час робити
-
Також. В Києві, і інколи у Львові (вони приїзжають 1-2 рази на місяць)
-
Медицина безплатна по тому що покриває ваша провінційна страховка. Часто різноманітні "доадткові" послуги, типу довідки можуть не покриватися. Як і деякі лікарства, чи наприклад в неас деякі за маску чи ковід тест чарджать )))
-
Емплоймент леттер якщо я не помиляюсь
-
Які документи потрібні будуть від попереднього роботодавця, якщо змінив роботу ще до подачі?
-
Можете питати тут. Але через надзвичайну загруженість зараз, я інколи по кілька днів можу не добиратися сюди - але стараюся відповідати коли можу
-
ні що вказав при реєстрації те і буде
-
Та ж сама довідка, але якщо він не хоче писати що ви були працівником, нехай напише що ви були його контранктором/підрядом/*надавали послуги тощо. Тут правда треба також розуміти, що якщо ви не були ФОП і не платили за це податки, це не була законна робота з точки зору Україхни. Інколи (більше при подачі з України, менше при подачах в Канаді), можуть просити додаткові документи. Наприклад довідки з податкової. Де відповідно якщо у вас проблема - це може мати погані наслідки
-
@OstapBosak як Ви вважаєте, це можна використати? До речі, дружина зняла обмеження з ВП і їй написали вже unknown.
12 Jan 2024, 17:45
43449/445547
13 minutes ago