PR CUAET
-
Тут є кілька варіантів: - квота може змінитися і посеред року - якщо наш уряд захоче домовлятися з новим федеральним урядом, то теоретично зміни можливі. Але малоймовірно. - можуть ввести бальну конкурентну систему, подібну до інших провінцій. Якщо таке буде, то я сподіваюсь, що місцевому досвіду в провінції будуть давати високий бал - можуть обмежити перелік спеціальностей для цієї категорії - можуть ввести обовʼязковий мовний тест для всіх (тут малоймовірно, на мою думку, але мовний тест може дати додатковий бал, якщо буде бальна система) - можуть ввести додаткові правила для роботодавців типу певний дохід або мін к-ть місцевих працівників
-
Побачимо чи зміниться ситуація на весну. Здається на річному рівні labor market review/reports припадають на зиму-весну, і влітку відбувається імплементація змін. Проте чіткого графіку немає. Інфляція, рівень безробіття, «стан здоровʼя» ринку праці, зміна політичних кіл, «вибрики скажених сусідів» по ту сторону кордону - все це так чи інакше має вплив і на імміграцію. Тому маємо постійну турбулентність Імхо
-
Навіть так :) тоді консультант трохи перемудрив. Телефонуйте, це завжди працює краще ніж листи надсилати. Мені свого часу виправляли помилку "вручну", коли я зателефонувала.
-
В дитини закінчується паспорт в березні 2026 , а для подачі на продовження SP треба новий паспорт, слот в консульстві не реально зловити, що робити не уявляю. Може в кого була така ситуація відпишіть будь ласка. Я вже думала може можна подати на SP по моєму паспорті з вклеїною фото дитини чи якось продовжити дитині паспорт??? Допоможіть порадою
-
Намудрили вони там щось, умова - один з батьків в Канаді 18 міс, воркперміт на півроку діяти має . Не грає ролі скільки дитина в Канаді. Дзвоніть зранку дізнавайтесь що не так
-
Ну що ж, вже й на «нашу вулицю» свято прийшло! Двоє осіб пенсійного віку. Подача - 29.11.23 Біометрія - 11.07.24 Еліджибіліті - 20.02.25 Медицина - зарахована. Просять прислати «мілітарі», та фінанси
-
Підкажіть,через скільки часу після подачі на ворк перміт має прийти лист,що" поки заявка на розгляді,ви можете працювати 6 місяців"?Вже 4 дні пройшло і нема.
-
Всі діти, іммігрують вони чи ні, мають обовʼязково бути вказані в аплікації. В іншому випадку офіцер може запідозрити вас у misrepresentation. Наслідки: - відмова - проблеми з майбутніми заявка - депортація - бан з Канади на 5 років. Наполегливо рекомендуємо НЕ приховувати інформацію, IRCC має «здібності» іі дізнатися у найбільш незручний для вас момент.
-
Вітаю!👍 Тішить бачити еліджібіліті від передостаннього дня цього безкінечного листопада 😁
-
Добрий день. Підкажіть, після продовження WP. Треба продовжити SIN та OHIP. Отримали новий WP з відміткою CUET для бабусі. Пішли продовжити OHIP, а консультант взяла паспорт побачила що бабуся в 2024 пів року не була в Канаді (літала в Україну на літо-осінь) і не дали новий OHIP, ще й забрали старий що дійсний був ще місяць. Чи є якісь можливості зробити новий OHIP. Скільки тепер їй треба прожити в Канаді щоб знову аплаїтися на OHIP? Дякую