PR CUAET
-
Не знаю, як це працює, але людина відписалася майже три години тому
-
‼️‼️‼️‼️ Будь ласка, поширюйте Ваші хронології також тут: t.me/prcuaet/117 З вказанням програми!!! Модератори & Адміни не встигають за вами. Дякую
-
Подача -4.11.23. Еледжибіліті- 14.09.24. Портал 1- 14.01. Портал 2- 15.01. EcoPR - 20. 02.
-
Ну це принаймні схоже на правду. Бо в мене портал в грудні, екопр немає (Ukrainian Family Reunification)
-
Триває набір в міні-групу (до трьох осіб) з вивчення загальної англійської!☺️ Рівень A1 🔹 Графік: понеділок і п’ятниця о 19:00 (за Альбертою) 🔹 Формат: онлайн 🔹 Для кого: маєте базові знання (не з нуля, Elementary) Прокачаємо вашу англійську швидко та з задоволенням! 🚀 Готові стартувати? Пишіть нам!🤍 ❗️ Якщо маєте свій особистий запит, а саме інші дні / час занять, інший поточний рівень володіння англійською - також пишіть!
-
Вітаю ! Звертаюсь до адміністраторів - чи реальна ідея об’єднатися для колективного звернення до консульства України в Торонто або до Посла України в Канаді з проханням запровадити послугу пересилки виготовленого паспорта на домашню адресу. Це дозволить значно заощадити час і кошти, оскільки не всім зручно повторно приїжджати до консульства лише для отримання документа. Тим більше така послуга вже існує в посольстві в Оттаві та в консульстві в Едмонтоні . Дякую!
-
Может быть размер больше, чем нужно. Или нужна валидация, или имя файла изменено, или допустим должно быть две страницы, а у вас 3. Формат точно пдф, другие можно и не пробовать. И все время читать все, что они пишут при ошибке. Часто там есть все объяснения. А мы их ленимся читать.
-
Единственное, а выдадут ли ворк пермит на три года или привяжут его к сроку пермита супруга-украинца? У меня еще не продлен ворк пермит, хочу отдельно на себя и отдельно на мужа-иностранца подать, и боюсь, что ему выдадут на такой же короткий срок…
-
Зайдіть на Canada.ca там є вимогам. Назва/Розмір/Формат.