PR CUAET
-
Підкажіть що у цьому питанні обирати?
-
На пошту не присилають паперову версію?
-
Подача 01.12.2023 AOR 05.07.2024 20.02.2025 прийшов лист про eligibility та запит на фінанси
-
Есть ли видеоинструкция заполнения формы imm5709?
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: понеділок та п’ятниця о 19:00 за Вінніпегом / о 17:00 за Ванкувером 📚 Кількість занять: 27 Підготовка триває два місяці. Опрацювання усіх завдань іспиту, практика, доступ до матеріалів. 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте свій особистий запит, а саме інші дні / час занять, інший поточний рівень володіння англійською - також пишіть!
-
День добрый Подскажите плз по FHSA. Положили 16 тыс, сняли 16 тыс, купили жилье. Счет "сам" так и не закрылся. показывает баланс 6$ (какие то проценты или что это я хз). Так понимаю нужно топать в банк, просится к какому-то менеджеру и закрывать счет? Я хочу в принципе отказаться от любых счетов в этом банке, если я дебетный закрою - FHSA закроется автоматически?
-
Так неочікувано!!!!
-
Грудееееень 😱😱😱😱😱😱
-
Подача 11.02.2024 АOR і біометрія 20.02.25
-
Доброго дня. В липні 2024 р надала документи для отримання нової туристичної візи в звʼязку з закінченням старого паспорту та візи відповідно. Рік тому отримання туристичної візи для дочки зайняло трохи більше 3-х місяців та була можливість отримання інформації по стану оформлення на гарячий лінії. Станом на сьогодні візу не отримала, хоча пройшло більше півроку. Всі спроби зателефонувати на гарячу лінію та отримати хоча б якусь інформацію не дали результату. Щоразу півгодинні очікування на лінії і все… Можливо хтось теж зіткнувся з такою проблемою та може підказати куди краще звернутися для отримання інформації? Можливо є ще якісь контакти, телефони, електронна пошта? Заздалегідь вдячна.