PR CUAET
-
Prime = 5.2% Теперь все в руках вашего брокера, от него зависит какую скидку он получит. Если Prime - 1 то у вас 4.2%
-
Доброго дня. Хочу задати декілька запитань. Порадьте як краще подаватись на продовження ВП, сімʼя з 4, 2 дорослих 2 дітей, подавати як групу чи кожного окремо. І якщо хочу для дружини OWP, що для цього потрібно зробити. Наперед дуже сильно дякую. Якшо хтось зможе написати в приватні і пояснити, також буде дуже радий. Ще раз дякую
-
Підкажіть, будь ласка, може у когось була така сама ситуація? Хочу оплатити біометрику і заявка подана на 2 людини, але ми будемо здавати її в різних країнах. То як правильно її оплатити? Biometrics – per person, qty: 2 чи Biometrics - per family (2 or more people), qty: 1?
-
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли податься на новую visitor визу, если у меня есть Ворк Пермит до 01.2026, а моя Визитор виза заканчивается в июле этого года. Я на данный момент не в Канаде.
-
При подачі до APEGA краше вибирати E.I.T чи P.Eng? Знайома, місцевий інженер, наполягає що тільки P.Eng має значення. І рекомендує не витрачати час і гроші на E.I.T.
-
Я правильно понимаю, это люди, которые получили элиджибилити, но даже не получили документы на подачу на сертификат?
-
І мені швидке схвалення WP не допомогло 🤷♀️
-
Друзі, доброго дня! 21 січня я отримав статус "Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи" щодо мого закордонного паспорта. Дізнався про це лише зараз. Підкажіть, будь ласка, які наразі актуальні терміни доставки паспорта: Дипломатичною поштою: Скільки часу зазвичай займає отримання паспорта цим способом? Експрес-доставкою через DHL: Які терміни доставки та як організувати цей процес? Коли оптимально подавати заяву на доставку через DHL, щоб не пропустити момент і вчасно отримати паспорт? Буду вдячний за ваші поради та досвід.