PR CUAET
-
Веб форму?
-
В будь який час поки дитина тут знаходиться легально. За 2 місяці до закінчення паспорта ми продовжимо його печаткою і потім подамо на новий SP. Звісно якщо доки закінчились, то тоді не знаю…
-
Також як варіант можна купити укр сім карту і зробити е-сім.
-
Приклад LOE для exceptions from PAL, тільки університет треба замінити на primary/secondary school
-
Думаю достатньо просто написати нову адресу.
-
Звонила только что Она какую то ссылку. Дала , но почему то не могу зайти , пытаюсь разные комбинации пробовать.. что просто в веб форм написать и может фото айди прикрепить или не надо?
-
А для дитини можна буде зробити SP в любий час, тобто то вже не є терміново?
-
Супер. Дякую
-
Так. У монобанку та приватбанку змінюють без проблем.
-
Зателефонувати заново або через веб форму t.me/prcuaet/1783/496785
-
Ви маєте на увазі спробувати змінити номер до аккаунту на канадский?
-
Да, открыли, поздравляю, возможно скоро придет решение. Обычно eligibility not started.
-
А дальше? Тут мало сертификат, важно что дальше после сертификата
-
Подскажите, пожалуйста, звонила сегодня в IRCC и робот сказал, что Eligibility in progress, Background check in progress. Есть шанс, что офицер открыл файл и смотрит его или у всех так с момента подачи? Мы подали в апреле 2024.
-
Долго ждали очередь на подачу в Оттаве?
-
Дякую
-
Депендант може взагалі не працювати
-
🇨🇦Маргарита Рувінська – ліцензований імміграційний консультант у компанії Canada Within Reach. Уже понад 5 років ми успішно допомагаємо людям отримати візи, робочі дозволи, PR та громадянство. 💼 Наш досвід – ваш результат! ✅ Сотні сімей уже досягли своєї імміграційної мети з нашою допомогою ✅ Спеціалізуємось на гуманітарних кейсах – знаємо всі нюанси подачі та підвищуємо шанси на схвалення ✅ Грамотно підбираємо оптимальну стратегію для вашого імміграційного шляху 📌 Ми ретельно опрацьовуємо кожну заявку, щоб уникнути помилок і додаткових запитань від імміграційного офіцера. 🔹 Записуйтеся на консультацію та починайте свій шлях до Канади вже сьогодні! 📧 Email: info@canadawithinreach.ca 📞 Телефон: +1 249 733 7211 📲 Актуальні новини та успішні кейси в Інстаграм 📌 Посилання на запис у профілі! #реклама #canadawithinreach
-
Всем привет:) подаюсь на продление visitor visa для детей, и мне выпал такой список документов, кто знает верно ли это, и может я что-то сделала не так
-
Написали : только 2 сертификата, потому и решила добавить еще 1 . То что куча не следила , дальше не знаю , спрошу и напишу потом
12 Jan 2024, 17:45
435086/474652
3 days ago