PR CUAET
-
так
-
Добрый день. Подскажите. Кабинета личного нет , DC key не получается организовать, информация вся должна приходить только на электронную почту?
-
Доброго дня. Мене звати Оля. В мене така проблема Можливо, хтось стикався з такою ситуацією, і може мені допомогти або щось підказати. Мій родич приїхав до мене минулого року. Я робила йому робочу візу але чомусь йому дали туристичну. На жаль , в аеропорту йому не дали дозвіл на роботу. Ми двічі подавали заявку онлайн і нам відмовили. Можливо, Ви знаєте куди нам звернутися? Що робити в цій ситуації? Тому що у нас складна ситуація. Йому нікуди повертатися. І він хоче залишитися тут. Але для цього треба легалізуватись.
-
Теж турбує це питання.
-
Підкажіть скільки листів має прийти до ухвалення по ворк перміту?
-
Чи подавався хтось на ворк перміт і візу одночасно? Чи можливо це зробити?
-
LOE це лист-пояснення "своїми словами", в якому прописана інформація, яку хочете надати офіцеру. В даному випадку пишеться в довільній формі на кілька речень, про те, що для навчання дитині PAL не потрібен і також вставляєте туди скрін, який кидали вище. Нові умови в тому, що не потрібно було додавати пояснення чому саме дитина підпадає під виключення для PAL.
-
Все добре я вчора подала для доньки.
-
У меня такого нет, либо я не там))). Я сейчас. Использовала все попытки попробую завтра , если есть действенные способ прилинковать напишите пожалуйста , я тут что. То находила но у меня не сработало ( Я на стадии- Add(link) application to your account
-
Вітаю! 5 повідомлень вище я написав інструкцію як оформити лист пояснення
-
Вітаю! Наша проблема така: подаємо дитину на стаді, був візитор. Дитина у 7 кл. серед документів вимогаються ці pal/tal, школа не чула про таке, є дільки довідка що дитина там навчається. Що додавати замість цього дока і як оформити лист-пояснення?