PR CUAET
-
ВП тільки до 31 березня 2025 можна податись
-
А шо це за форма 5604е? А ви дітей не вносили до цього ?
-
Хаотично😂
-
Потрібна допомога залу)))Таке запитання, якщо був підтверджений досвід в Україні + 18 місяців те саме в Канаді, нок підпадає під провінційну програму ( Ontario) .В job offer була примітка trainee . Але зараз там не працюю і ще не здав англійської, є якісь шанси та сенс подаватися на провінційну програму чи ні? Буду вдячний за ваші поради.
-
Біометричний.
-
Ніт 😂 я отримала 8 січня і теж чекаю🥲тож про цей рік теж мимо😂
-
Все почитала. Дякую
-
Скажіть будь ласка , чи можна буде на основані свого ворк пермиту продовжити дитині ворк пермит ? Паспорт ідемо їй робити тільки у листопаді . Те , що можемо стаді і візітор знаю . Дякую
-
Від 5 до 10 днів.
-
When will Ircc contact me? Це якшо потрібно буде вони пишуть що звʼяжуться . Ось це я не зрозуміла , чи зараз я маю прислати ?
-
Вітання всім! Можливо хтось в курсі, на виїзних консульствах оформляють біометричний паспорт, чи звичайний ?
-
Так, дякую, бо прям дуже панікувала😅
-
Форма IMM 5710: покрокова інструкція для продовження або зміни Work Permit🧑💻 Ця форма використовується для: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5710.html Продовження Work Permit, якщо закінчується термін дії. Зміни умов дозволу (роботодавець, посада, місце роботи). Переведення на Open Work Permit. Відновлення статусу працівника. Заповнюється електронно або вручну та додається до заявки в IRCC.
-
Ну так вони міняють без проблем якщо є помилки. Як я і казала)
-
Як продовжити Work Permit в Канаді? Ділюся своїм досвідом! 🇨🇦📄 Недавно подав заявку на продовження свого Work Permit. Підготував інструкцію з усіма кроками, що і як робив. Я не є імміграційним консультантом, просто ділюся своїм досвідом. Можливо, ця інформація буде корисною для когось.
-
Всі по різному
-
Значить так, повідомляю екопр отримують стопками наші по українській програмі воззʼєднання і ее. У хронології подивилася.
-
Update: Вчора здали біо - з собою взяли оригінал та переклад свідоцтва про одруження, сказали , що окей і додали нотатки до здачі )) Сьогодні в кабінеті вже світиться нова біометрія і в мене як dependent змінили прізвище на актуальне ))
-
Я в Україні тільки закінчила медколедж медсестра і одразу виїхала з України я не працювала там ніколи по спеціальності .
-
Не правильно прочитала форму при заполнение и не указала, т.к. они с гражданством. Я заполнила её по новой в июле и отправила через веб форму, но или офицер не увидел, или не прикрепили к файлу, хотя и пришло подтверждение что форму прикрепили
12 Jan 2024, 17:45
435153/474652
about 2 hours ago