PR CUAET
-
Чекайте. Сьогодні отримав одну, яку подавав десь на початку листопада
-
Залежить чи "Знайдуть". Але бували випдаки коли не зарахували жоден з двох
-
Так, якщо попросять всі пейстаби, то можуть ті тижні не зарахувати. Крім того job offer має бути на стабільну постійну роботу. Сезонна робота не підходить
-
Так референс показує усе, подивіться у чек листі що має бути у референсі
-
В Walmart у них такие стандарты и изменить job offer невозможно. Хотя по факту я работаю 5 дней в неделю по 7.5 часов
-
Хммм. Цікава ситуація. Просто 28 ніяк не фул тайм. А можуть просто забрати години з документу? Просто залишити full-time?
-
В ідеалі так. Але оскільки ми зазвичай даємо лише останні 3 місяці пейстабів, то якщо там все чисто, то причин просити попередні переважно немає. Тому якщо проблеми в давніших періодах - пробувати можна
-
Вот наконец понятно. Спасибо
-
Але тоді після навчання не можна буде отримати PGWP, а без нього після навчання і без робочого довіду не вийде кваліфікуватися під жодну програму. Тоді хіба до дому?
-
Плюс мінус ви праві. Просто коли ми рекомендуємо людям щось робити "не по процедурі" треба бути прозорим в цьому
-
На жаль ні. Квебек це окреме міністерство, окремі ліцензії, і окремі консультанти )
-
Говорилось про середину Канади а не поза канадою
-
Але в формі вказую номер свіжішого
-
Як мінімум один треба, перпважно даю свіжий. Але якщо є два дійсні, то стараюся давати оба
-
Довго добирався до чату. 500 повідомлень пів першої ночі не осилю. Якщо було щось цікаве - тегніть будь ласка :)
-
Чесно боюся вам точно підтвердити. Якщо ви там вже рік відпрацювали, то звісно спробувати податися точно треба.
-
То вам прийшов лист? бо я теж не отримала підтвердження про сабміт. Що треба робити в цій ситуації?
-
Я не для себя у нас всеравно другя ситуация мы уже на бакалавриат поступили и уже стади пермит ждем. Правда затягивают как всегда ( Просто может смотрят другие и им интересно 🧐
-
Как раз только половину срока. Поэтому я и не знаю, что дальше делать либо продолжать работать либо искать там где от 30 в job offer. Получается одно противоречит другому(
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
12 Jan 2024, 17:45
43518/434298
about a minute ago