PR CUAET
-
Я поискала,смотрите в 2016 году скорее всего вы относились к ноку 7611 там в описании есть такая обязанность . Найдите какой это теперь нок в 2021 и я думаю это оно, констракшн лэйборс
-
Непотрібно, так як Ви ідете не по ЕЕ, а non EE
-
В express entry тільки впливає на бали в aos на скільки я розумію то ні
-
Надіюсь що все буде добре 👌🏻
-
вибачте
-
То ви не по темі тут
-
Доброго дня. Маю питання на рахунок того чи можна продовжити візу CUAET перебуваючи за межами Канади. Віза дійсна до вересня цього року. Були в Канаді майже рік а тепер думаємо про повернення. Дякую
-
Зараз хто вже скільки чекає , якщо є такі?
-
Добрий день шукаю роботу, є права G2, досвід роботи на складі фільтрів, робота на карі, укладання кабелів, ремонт орг техніки, Іт програміст (Html /js/React.js/wordpress) Буду вдячний за будь-яку допомогу
-
4 місяці
-
Не прийшов
-
Підкажіть, будь ласка, чи прийшов вам на e-mail approval letter? Бо у мене в кабінеті пише approval і дивіться лист нижче, а ніякого листа немає ні на електронну адресу ні в кабінеті (
-
Авжеж!
-
Спасибо 😊. Буду продлевать.
-
Я чоловіку написала біологічного батька зі свідоцтва. Тільки ФІО. Ніяких дат не ставила. loe не писала. Питань не було. Чекаю екопр
-
Так хочу спробувати самому , а де знайти цей Turbo tax ?
-
Робіть тільки те, що вони просять. Ми заповнили тільки форму і все гаразд.
-
Як зробити новий дітячий загран паспорт в Торонто який я вже в Торонто продовжила на 4 роки до 2026, як зробити вже новий, підкажіть будь ласка 🙏
-
Підкажіть, будь ласка. Маючи страховку Альберти чи можна безкоштовно пройти медекзамен на продовження ВП? Чи залежить від платно/страхівка термін медекзамену? Чи буде ок, якщо пройти медекзамен в Польщі для продовження ВП?
-
Спасибо) при этом если у мамы будет статус «замужем» - это ок? И информацию про отчима вносить не надо? Или лучше ее в пояснительном письме добавить?
12 Jan 2024, 17:45
435248/472589
14 minutes ago