PR CUAET
-
Доброго вечора спільнота. Підскажіть будь ласка потрібно відправляти оригінал заяви поштою про відправку паспорту через DHL до консульства в Едмонтоні чи вистачить сканованої копії на адрес електроноії скриньки? І як швидко вони вносять цю заяву до бази?
-
Підскажіть будь ласка, хто точно знає. В дитини закордонний паспорт продовжений чи може вона по ньому літати по Канаді? Не буде проблем в аеропорту?
-
Если паспорт до 28/29 Забить и жить
-
підкажіть будь ласка: я заповнюю дитині study permit (раніше вона була на visitor), чи потрібно в цій частині вказувати конкретну школу? а раптом ми переведемо в іншу? Як правильно заповнити цю частину?
-
Тут відповідь дуже проста і сумна: можете жити без паспорта- не робіть. Не можете- доведеться
-
Я відправляла і імейлом і фізично. Відповідь чекала 21 день 🤷🏼♀️
-
Всем привет. Сегодня получил номинацию, noc 72311 cabinetmaker. Помните при подаче EOI там было поле является ли ваше занятие designated and regulared trade и are you eligible to work in that trade? Эта профессия является designated trade in Alberta и я не имея лицензии могу в ней работать так как на оф.сайте есть список критериев нужных для работы в этой профессии и один из них это «your management deems that your skills are enough to work in this trade. Я этот вопрос и тут в чате поднимал - говорили «нет нельзя» ставить галочки мне там, и 2 иммиграционных консультанта то же самое отвечали, и вроде бы кто-то видел какое-то записывал по этой программе где тоже говорилось что нет лицензии - не могу подаваться. И я (слава богу) сделал по своему, опираясь на буквы которые читал и логику. Вдруг кому-то будет полезно. Плюс рекомендация хорошо смотреть с каким консультантом вы работаете.
-
Доброго дня маю два питання: 1. збираємось на вихідних заповнити аплікацію, і вчора я дізнаюсь що мені підвищили зп чи потрібно апдейтити тепер Job Offer та референс леттер з цією інформацією чи без різниці? 2. Мій common law має дитину під опікою, куди її вписувати, якщо в тій формі лиш особи старше 18 років?