PR CUAET
-
А як отримати номер відстеження від DHL ? Чи він з’явиться після того як курьєр забере виготовленний паспорт? Бо на разі від DHL в мене тільки квитанція про сплату
-
Доброго дня. Потрібна допомога! Я зараз робля оцінку Диплому(свідотство про повну загальну середню освіту), і трохи не справлюсь. Я пороживаю в Альберті, а тому пробував використати два способи через IQAS та WES. В першому випадку впираюсь в запит на Transcript з навчального закладу. Не дуже розумію як організувати це А в другому, мій навчальний заклад на пряму не співпрацює з Wem, тому мені потрібно робити через Enic. Або просити дирекцію зробити прямий звʼязок з WES А тому моє питання заключаєтся в тому чи робив хтось одним з цих способів або знає інший кращий? Якщо робили поділіться будь ласка досвідом і порадами? Як робили? Які документи подавали і куди? Або контактами людей які можуть це зробити?
-
А треба щось писати?
-
Що пишуть в пояснювальному листі якщо не служили?
-
Якщо я змінив провінцію чи потрібно це указувати
-
Ви відправляли на емейл чи на фізичну адресу?
-
Заявка с файлом 👆
-
Перевірив і своє: eligibility in review( дослівно ), background check in review ( тут, після перечитування всіх повідомлень, вже не впевнений, що саме так звучало )