PR CUAET
-
Це було для мене повідомлення)
-
Им нада нелегалов 5 милиционеров легализовать,чтоб не было нелегальна или расстрельные отряды?
-
@maria_2811 а у Вас щось було написано про мед огляд в approved листі?
-
Це (скріншот) схоже на профайл
-
Обидва валідні. Краще новим.
-
Только начало 2025, а Вы про 2027)) еще что нибудь придумают. Потому как большинство никуда уезжать не планирует, дети учатся, кому нужны тысячи нелегалов?
-
Секція Personal History буде доступна лише після отримання ІтА, себто коли ви вже реально будете подавати на ПР, а не просто створювати профайл
-
Так
-
а ви коли заповнювали форму, ставили що у вас екзамен i додавали його?
-
Ото і ч така була! І подзвонила. Прямо у телефонному режимі отримала шлях, у якому напрямку його кріпити. Наступного тижня буду подавати наново, то теж буду дзвонити, якщо не зможу згадати... Зараз не згадаю! На жаль...
-
Медицина чоловікові в Україні, мілітарі, travel information, фінанси. Це все.
-
Для початку поясніть цей Кис-Кис-Кис заповнює профайл ЕЕ, чи саме аплікацію на ПР вже (після отримання Invitation to Apply) ? 😁
-
Питання якщо work permit дійсний до 26 року. Подалися на новий, який продовжили до 28 року. Яким користувати
-
Не потрібною, бо вони його і видають.
-
Я нічого не друкувала... Може, я щось не зрозуміла що питання вашого...
-
добрий вечір! Маріє, підкажіть, будь ласка, ви мали на увазі ось цей блок з інформацією де треба вказувати весь досвід/освіту, навіть якщо не будемо додавати підтверджуючі документи? це скріншот з відео як робити заявку на ЕЕ, готуюсь морально 😅
-
так, не треба замовляти переклади. Просто в особистому кабінеті WES самостійно прикріпити переклади
-
Я ничего не нашла 😟
-
Мисйо, такая же ситуация. Никто ничего не говорит
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
435489/474652
6 days ago