PR CUAET
-
Не потрібною, бо вони його і видають.
-
Я нічого не друкувала... Може, я щось не зрозуміла що питання вашого...
-
добрий вечір! Маріє, підкажіть, будь ласка, ви мали на увазі ось цей блок з інформацією де треба вказувати весь досвід/освіту, навіть якщо не будемо додавати підтверджуючі документи? це скріншот з відео як робити заявку на ЕЕ, готуюсь морально 😅
-
так, не треба замовляти переклади. Просто в особистому кабінеті WES самостійно прикріпити переклади
-
Я ничего не нашла 😟
-
Мисйо, такая же ситуация. Никто ничего не говорит
-
Дякую
-
Такий же кейс...Є відео про те як правильно це робити покроково?
-
кис-кис створює профайл EE 😅 я глянула ще одне відео, там теж така таблиця була, під час створення EE профайлу у людини (але він без партнера створював) вибачаюсь якщо не так висловилась у повідомленні вище! «створення профайлу ЕЕ» звучить коректніше, ніж «робити заявку на ЕЕ»
-
І пам'ятайте, що на новий ВП треба не забути оновити СІН, ОХІП та у CRA, особливо, якщо дитячі отримуєте.
-
Ні, отримали без обмежень. Медогляд 2022 року
-
Подалися травень 2024 те саме каже
-
А не подскажите на протяжении какого срока рассматривают претензию на пособие? У меня у подруги уже 2 недели ни ответа
-
Кто может подсказать, если я получаю уже EI и нашел новую Full time job, как мне правильно сообщить в Service Canada об этом? Просто во время очередного отчета?
-
Без PR можна податись на Licensee This type of member has the experience and education to practise engineering and/or geoscience without limitation. This member is designated as a Professional Engineer (P.Eng.), Professional Geoscientist (P.Geo.), or both but is not a permanent resident or Canadian citizen. This member is designated as licensee.
-
Стрелять папіроси?
-
коли ви створите аккаунт WES - там є опція upload - от туди завантажуєте свої переклади. Відсилати щось поштою нічого не треба
-
Так, якщо створення профайлу і ви не хочете клеймити за щось бали = просто не вказуйте цю інформацію. Зараз розпишу детальніше
-
Добрый. Отчет уже можно подавать, как только пройдет 2 недели после последнего дня работы. За первую неделю после увольнения ничего не начисляется, а за последующие уже будет начисляться. И как только вы подадите отчет, они должны начислить вам выплату. Если все документы прикрепили конечно.
-
Доброго дня! Є одне питання, буду дууууже вдячна якщо хтось пояснить🥹 Заповнюю форму Imm5710 і мені не достатньо місця щоб вписати всі місця роботи. Я прочитала в гайді, що потрібно скачати сторінку форми, вписати і відправити додатковим документом. Але не розумію як саме це зробити. Хто як виходив з цієї ситуації?
12 Jan 2024, 17:45
435502/474652
2 days ago