PR CUAET
-
Додаток Countdown
-
якщо вам дійсно необхідний цей додаток до атестату школи, то треба дізнатися точно, чи WES взагалі приймає атестати, чи він робить атестати, а потім ваша школа повинна вам видати не отаку довідку, а дублікат вашого додатку на спеціальному папері, тобто такий який у вас він колись і був. Якщо ваша щкола відмовиться вам давати дублікат, то звертайтеся в управління освіти, ну і в Міністерство, якщо від школи та управління освіти не буде нормальної реакції на заяву про виготовлення дублікату
-
Перепрошую, звідки ці скрини, це якийсь app в телефоні?
-
Онтаріо
-
Ви в якій провінції?
-
Дуже дякую)) спробую🤗
-
Зробіть таку ж таблицю в ворді. Впишіть всі місця роботи. Збережіть в pdf. Обєднайте. Наприклад, в ilovepdf.
-
Ще б хотілося почути думку тих хто проходив медицину тоже в Україні або взагалі і на скільки це затягує процес якщо комусь одному довелося це робити 🫣
-
t.me/prcuaet/19036/319306
-
Так, я так і зрозуміла, що в гривнях буде дешевше) Я написала, що змінила свою думку на рахунок перекладів в понеділок ще, то мовчать… То подала нову заявку, побачу що з того вийде…
-
Написати в кінці заявці своє прізвище і імʼя. Нічого друкувати не потрібно
-
Чтобы file income taxes
-
Всім привіт!) є тут хтось з Мордену?) була б дуже вдячна за відповідь)
-
Вітаю, Не знаю чи в тій гілці, поправте, якщо помиляюсь. Продовжувала дітям візітор рекордс. Отримала лист, що потрібно зробити медікал екзам. Наступний лист, що візітор рекордс буде відправлений на пошту протягом 6 тижнів. Питання: чи потрібно дітям (5 і 9 років) проходити мед екзам, якщо ВР всеодно відправлять ? Я щось не дуже зрозуміла… Їм ще рано шукати роботу 😅
-
Вітаю усіх,підкажіть будь ласка чи можна списувати кошти при аренді апартаментів?Чи підійде звіт від лендлорда ?
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Донька, 17 років, вступає до Університету. Для подачі заявки на Study Permit крім листа про прийняття треба PAL. Як можна отримати PAL, і як довго чекати?
-
Ну слухайте, більша частина чату зі старожилів вже з номінаціями , і Джобофер грузили тільки один раз , туди де разом з декларацією треба грузити , за родичів документи не треба на провінційному рівні тільки данні в самій аплікації
-
Зазвичай відповідали 1-2 дня, а це з понеділка мовчать… тому подала нову) вони прям по-канадські, дуже повільні)
-
t.me/prcuaet/39128
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
435538/474652
4 days ago