PR CUAET
-
Просто це задоволення коштує 660 доларів на двох
-
Ось такий лист на кожну дитину
-
сроки виготовлення дубліката залежать виключно від вашого закладу освіти, де ви вчилися. Якщо там архів нормально працює - то зроблять у встановлені інструкціями терміни. А щодо надсилання і так далі - то вам треба все питати в архіві вашого університету
-
Дивно це(в листі саме написано,що ПОВИННІ пройти?Якщо так,то мабуть потрібно пройти,щоб потім не мати додаткових проблем
-
Ну у всіх різні ситуації 🫣 в нас постійно дитина хворіє ангінами то ми у сімейного , як до школи ходимо нажаль
-
анкета на турвизу по стандартной процедуре с оплатой всех сборов www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Надрукуйте мені, 🙏 до речі, у мого сина отака довідка зі школи, бо оригінал в університеті, а там війна і архіви вивези і оту довідку визнали. То ж бачите і таки офіційна
-
ну це залежить від того, для чого ви робите WES? куди ви потім його будете подавати?
-
Але цей лист треба змінити для primary/secondary school.
-
Я місяць тому оплатила 150 дол за дитину
-
я вказувала ту, що в дипломі
-
Так, ми теж для дитини (4 роки) проходили Медицину . Не знаю чи приходив нам такий лист, бо нам лоєр подавала , але вона сказала , що потрібно здати🤷♂️
-
Зрозуміла, дякую! А на наступний день отримала лист, що чекайте ВР прийде по пошті
-
Та я ж і кажу, що маячня. Просто пояснюю, чого одразу з анкетою не подавала - ліньки було
-
Робила дитині також VR,отримала кілька тижнів тому,такого листа не було (
-
Так,але ніде не бачила,щоб хтось тут отримував таке,як варіант зателефонувати в IRCC,запитати.
-
То є нормально! Бо в мене з липня нічого. В досі та заява не тронута.
-
треба трохи почекати. Займає деякий час поки WES прийме ваші документи від ENIC
-
Дякую! я вже теж про таке думаю,бо ми від 6 грудня не маєм нічого.
-
Все наново. І оплата наново.
12 Jan 2024, 17:45
435588/474652
4 days ago