PR CUAET
-
А якщо потім до серпня не отримаю новий паспорт?
-
Окрема подяка Вадиму - адміністратору цього чату. Людині, яку знаємо багато років, людині, яка попри основну роботу, клопоти - намагається підтримувати Україну і хворих діток! Якби не він, гарних справ було б менше! Дякуємо від усіх підопічних!
-
#Посланці_добра #Світлі_справи Онкологію не можна перемогти самостійно. Дітям постійно потрібні медикаменти та витратні матеріали протягом довгих місяців жорстокої боротьби з раком Однак, окрім ліків, для одужання дітям та їх батькам важливе розуміння, що вони не самі у цій боротьбі з важкою недугою. Що поруч є люди, лікарі та волонтери, які підтримають та допоможуть Під час Великої війни в цих дітей два фронти: рак та путін Але ми переможемо обох Спільно з нашими друзями (нижче надамо перелік хто долучився) передали місцевій онкогематології подарунки для діточок для підняття настрою, емоцій та бойового духу А також, ігри, розвивалки, конструктори в ігрову кімнату на відділення Також залишкові кошти з понеділка використаємо на онкологію Сум або Полтави. Це міста, які потерпають від обстрілів ворога. - MORTGAGE BROKER з багаторічним іпотечним досвідом @PavelKushnarov PAVEL KUSHNAROV - сертифіковані в Канаді переклади від Юлії Михайленко, дипломованого перекладача, яка перекладами займається з 2008 року, 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca А також учасників чату: - NATALIIA KARAZHBEI - Olena Kolokolova - ANNA VENEDCHUK - KATERYNA MUZALEVSKA - OLENA JACQUES - TETIANA MISHCHAN - Sevara Kasiianenko - ALINA KOVAL - Vadym V.
-
Який термін очікування нового WP?
-
User ЕА has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, які дії потрібні далі? Мама заїжджала до Канади без закордонного паспорту, її дали верк перміт, отримала закордонний паспорт через пару місяців вже. Я подала на продовження її WP і сьогодні прийшов withdraw, в листі від IRCC було написано, що ви повинні подати на TRP paper. Але якщо паспорт закордонний вже є, все одно треба продовжити Temporary Resident Permit? Мій знайомий після такого переподався онлайн на WP і там був розділ на продовження TRP, він поставив галочку, сплатив і нічого фізично не відправляв поштою. Йому це сказав так зробити консультант коли він переписувався з IRCC. Він поки що чекає продовження WP та TRP. Я хотіла вас запитати, чи це правильні дії після переподатися онлайн чи все ж таки треба листа відправляти фізично? Якщо хтось стискався з такою ситуацію, шо ви робили далі? Дякую 🙏🏻
-
Да понятно что они будут использовать любую формальную цифру что бы оправдать время ожидания. А не найдут - так новую сделают. Все же до свыше четырёх месяцев я думаю у нас не дойдёт. Разве что к концу года когда ещё большая * у них будет.
-
Був у канадського адвоката він мені сказав трохи протилежне ніж мені до цього казали консультанти і писали в цій гілці. На ТПР треба подаватись до того як закінчиться паспорт навіть якщо перший раз. При цьому maintained status надається і можна працювати. Підтвердив що на ПР тільки через 5 років і при цьому податися на продовження ОВП по куаєт без паспорта можна було до 31 грудня.
-
Доброго ранку. Знаю що на по темі, але все ж таки запитаю. Дівчата хто продовжував воркі візітор перміти ви коли оплачували за заявку після того як завантажили всі документи? Я все заповнила, але не бачу інформації про оплату. Дякую
-
Це не фіксований термін.нема таких умов
-
Цікаво скільки часу розгляд в середньому триває
-
Доброго дня! Статус мого паспорта: виготовлено, але не доставлено. Чи зразу після цього паспорт має відобразитися в Дії? Бо в мене там тільки старий діючий паспорт, новий не додався. Це нормально? Поділіться досвідом, будь ласка
-
Дякую🙏бо я вже на перед переживаю!)))
-
Відправте через веб форму оплату