PR CUAET
-
Доброго дня! Статус мого паспорта: виготовлено, але не доставлено. Чи зразу після цього паспорт має відобразитися в Дії? Бо в мене там тільки старий діючий паспорт, новий не додався. Це нормально? Поділіться досвідом, будь ласка
-
Дякую🙏бо я вже на перед переживаю!)))
-
Відправте через веб форму оплату
-
В іншій гілці написали що очікування на продовження ворк перміту триває до пів року, не всі можуть собі дозволити чекати на території Канади весь цей час
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка хто подавав дитині 14 років на паспорт.Чи прийняли документи без ID картки?
-
Кто может помочь с налоговой декларации ? Может есть видео или ссылки как это сделать? Спасибо большое
-
-
Hi there , кто может подсказать или помочь с подачей налоговой декларации? В Канаде 9 месяцев работаю все время официально почти с первого дня , буду очень благодарен за советы и ссылки как это делать ?! Дякую 🇺🇦
-
@OstapBosak багато людей цікавляться чи треба продовжувати ворк перміти, якщо чекаємо на свої AOR за межами Канади? Якщо рекомендовано продовжувати, то чи можна податися на WP і не чекати їх отримання, а виїхати з Канади знову на декілька місяців? (Минулий ворк перміт ще дійсний пів року, у деяких навіть рік) Будемо вам дуже вдячні за відповідь 🙌🏻🤍
-
Цікаво , якщо я працювала в Cleaning company на трансфер то теж треба вказувати як роботу ( не офіційно) коли заповнюєш форму 5710 . Дякую
-
User Елизавета has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А Вы успеете до 31 марта получить новый паспорт и подать на work permit? Не забудьте, что после 31 марта детям только study permit или visitor record можно будет сделать…
-
Добрый день! Подскажите, есть несколько вопросов по программе ЕЕ СЕС, не могу найти поиском ответы. Подскажите, если подача с Канады, какая сумма должна быть на счету для подачи по СЕС? и какую сумму писать надо в анкете? Также вопрос, как я могу посмотреть в профиле сколько балов набрано - до подачи анкеты я могу это сделать?